Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTut] SponsorPay | Kolejny sposób na zagraniczne oferty

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

male przeoczenie :P niemialo byc k na koncu :P 3500 BF mialem na mysli.. to z podniecenia :D zeby nie smiecic w innym temacie, jak sie sygnaturke robi? :P znajac zycie wyzwiecie od leni ale na telefonie trudno sie szuka :P

Możesz nieco precyzyjniej napisać ? Sygnaturę tą podstawową z BFH czy za pomocą programów ?

@Emeryt

Screenów Ci nie dam, czystka poczty, lecz na słowo uwierz, że można sporo z tego wyciągnąć.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no taka sygnaturkę jak ma kolega Diego77 np :P to jest chyba podstawowa, nie wiem nie znam się :P w ogóle przed chwilka grałem i koleś miał 107 kill'i po rundzie.. czyżby nowy AIMBot?

edit: żeby nie było że znowu sie "nie znam" byla tomapka CTF zeby była jasnosc...

Opublikowano

Ja wypełniłem ankiety i jedno miało po minucie dojść i nie ma :/. Czekam na to co do 30 minut za 500 no i może się uda :D.

//Googlus masz jeszcze mój numer na GG? Jak tak to napisz bo mam pare pytań ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Hmm nie umie grać powiadasz? To w takim razie ja jestem totalnie cięnkibo gram mando mam 14 LVL (hyhy) i maxymalnie mialem 3,5k expa na runde. :P też chce takiego buga :D

Opublikowano

Hmm nie umie grać powiadasz? To w takim razie ja jestem totalnie cięnkibo gram mando mam 14 LVL (hyhy) i maxymalnie mialem 3,5k expa na runde. :P też chce takiego buga :D

Bug występuje na mapach VV z trybem CTF, polega na tym, iż czas nie biegnie, a przejmowanie flag nic nie daje. Na górze ekranu widzimy cały czas 00:00

Po jakimś czasie serwer zostaje przeciążony i się automatycznie resetuje.

Opublikowano

Tak on ma 11 lv i stosunek 0.4 Więc chyba nie umie grać nie ?

Żeby nie było off topu dodam iz polecam oferty na ściąganie programów tak macie wg mnie z 40% na to ze dostaniecie BF ja wczoraj parę ściągnąłem i zarobiłem z 400 BF

Down Sorry nie rozumiem o co ci chodzi . Jeżeli masz coś do naszych postów to masz przycisk zgłoś a nie sam piszesz nie potrzebne posty .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Czemu , robicie sobie Posty na siłę z byle gówna , a co do Sponsora to ładnie , lecz mam małe problemy xD

Co wejdę na MpcForum to mi się rzygać chce ponieważ co założę normalny temat , to zjebany** Googlus mi pisze swoje zjeb** komentarze

Opublikowano

A dla mnie to porąbane jest. :D

Wpisuję byle co, 2 reklamy (najlepsze) zaliczyło, ale BF'ów nie ma. ;O

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ea odpisuje jak zgłaszam że może być opóźnienie w przesyle Bf, poczekaj do jutra. Mi zawsze przychodzi jak jest na SponsorPay'u w zakładce przelane na konto.

OndteAw.png
Opublikowano

Nie działa jak wybrałem to co ty na filmiku to ok wyskoczyło z 650bf ale jak to kliknąłem coś pisalo ze już nie bedzie to nigdy dostępne,a Jak wybierałem inne na tej liście z twojego programu to wgl ofer nie bylo :(?

Zbieram -

Opublikowano

Up, bo nie wszystkie proxy w tym programie są dobre, niektóre mają firewalla i np nie wyświetlają sponsorpaya.

A po drugie nie pisze jaki tam jest ping tego proxy i to jest tego minusem.

OndteAw.png
Opublikowano

Up, bo nie wszystkie proxy w tym programie są dobre, niektóre mają firewalla i np nie wyświetlają sponsorpaya.

A po drugie nie pisze jaki tam jest ping tego proxy i to jest tego minusem.

Wystarczy kliknąć "more"->"profile and service list"

Opublikowano

Działa wam to? Bo ja wszystko zrobiłem tak jak na filmiku wchodze i pojawia mi się : "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju".

Jakaś rada co z tym zrobić? Próbowałem juz wszystkich typów IP na które moge zmienić, ale cały czas to się pojawia

previewwz.png

Opublikowano

Działa wam to? Bo ja wszystko zrobiłem tak jak na filmiku wchodze i pojawia mi się : "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju".

Jakaś rada co z tym zrobić? Próbowałem juz wszystkich typów IP na które moge zmienić, ale cały czas to się pojawia

Otrzymałeś bana na sponsorpay.

Opublikowano

Otrzymałeś bana na sponsorpay.

Kurde... Szkoda. Pamiętam, że raz udało mi się zobaczyć oferty niemieckie, żadnej nie wypełniłem. Jeszcze jedno. Czy na innym koncie będę mógł zobaczyć te zagraniczne oferty?

previewwz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...