Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTut] SponsorPay | Kolejny sposób na zagraniczne oferty

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na Aeriagames.com polecam reklamy sponsora SUPERSONICADS . wszystkie są wypłacalne oraz dają najwięcej punktów :) w ciągu dnia można uzbierać na 4k founds czyli 599 AP :P

Opublikowano

Aeriagames ma nie tylko SponsorPay, więc mogę przynajmniej tam reklamy wypełniać.

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Włączyli już sponsorpay.... ale u mnie po zmianie ip nawet gdy nie mam zmienionego wyskakuje Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

2r76phk.jpg

Pomogłem ----> Lubię to !

Opublikowano

Włączyli już sponsorpay.... ale u mnie po zmianie ip nawet gdy nie mam zmienionego wyskakuje Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

Masz bana na sponsorpay.

Opublikowano

Kurde chciałem kupić te koszulki ale mam narazie tylko 290 fundsów ma ktoś jakieś opłacalne oferty za free?

Opublikowano

Yay kupiłem już te koszulki teraz poczekam na coś innego ;d a tak wgl. można zrobić kilka tych samych ofert?

Opublikowano

EJ skończył mi się czas na używanie Proxy switchera, moge jakoś ominąć ten limit czasowy za darmo ??

Daj lajka jak pomogłem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...