Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraftEpic [ZAPOWIEDŹ][WL][300 slotow!][ZAPRASZAMY]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz.. Na świecie nie ma tylko pluginów :) są też mody :) to powinno Cię już zadowolić :) Serwer jest jak najbardziej tajemniczy bo chcemy uniknąć nieudolnych kopii zanim wystartuje nasz serwer :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : maxisst

Zobaczymy co to za cudo ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

No wiesz.. Na świecie nie ma tylko pluginów :) są też mody :) to powinno Cię już zadowolić :) Serwer jest jak najbardziej tajemniczy bo chcemy uniknąć nieudolnych kopii zanim wystartuje nasz serwer :)

Tak tak. Chodziło mi o modyfikację, No więc, albo paczka z modyfikacją, albo platforma spout. To pierwsze mniej mnie przekonuje. Zobaczymy co to będzie...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Witam!

Poszukujemy aktualnie programisty który zna się na języku Java. Proszę pisać na PW/GG 10595328/Skype oliwierw1.

Pozdrawiam ;)!

Opublikowano

A i jak chodzi o plan miasta to można zrobić plan według siebie? :)

Tak aby też nie tylko podobało się adminom położenie ale też graczom ;D

Dobrze by było jakby zrobić taki nawet konkurs kto zrobi lepszy plan ;p

To tylko pomysł, myśle że dobry, z resztą wypowiedzcie się :P

Opublikowano

Ja zacznę od tego że nie bardzo Cię rozumiem :) Chodzi Ci o zwykłą mape dynamiczną??

Opublikowano

Plis dodaj:

Nick:alanpl3 (ja)

Nick:EnderMen01 (kolega)

Nick:matrix619 (kolega)

Z KLASY!

Raczej nie masz co liczyć na dodanie na Wl, choćby dlatego że pamiętam Cię z 2 innych moich serwerów dzieciiaku. Z rególy traktuje każdego jak równego sobie ale Ty możesz się nawet nie pokazywać na tym serwerze:)

Opublikowano

Bardzo się staramy żeby wystartował jak najszybciej :) Jedyne co nas powstrzymuje to drobne detale i poszukiwania programisty znającego sie na javie :)

Opublikowano

Witam to tak ja jestem Rychu jak widać :) serv zaimponował mi więcej powiem na temat serva w dniu premiery rozczarowałem się pod jednym względem nie działa ts3 a ja jestem osobą która umie i chce rozmawiać z ludźmi to chciałbym i tylko chciałbym zapytać czy ts zacznie działać w dniu premiery czy wcześniej a i jeszcze jedno pytanie jak z naborem do teamu ? na pewno poszukujecie ludzi do ogarnięcia serv no ale o tym porozmawiamy na team speak :)

to ja jestem Rychu a to jest moje podanie na White List

Rychu

lat blisko do 17 :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Ts działał jeszcze niedawno... musiałbym popytać czemu teraz nie działa :) A nabór do teamu możliwe że będzie przeprowadzony po starcie serwera ale tylko jeżeli sami nie będziemy dawać sobie rady. Myślę że uda nam się wszystko ogarnąć i pilnować porządku w tym składzie który jest teraz.

Opublikowano

Witam!

Z powodu reinstalacji systemu operacyjnego na naszej maszynie musieliśmy wyłączyć TS3, w ciągu 3 godzin zostanie on włączony :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@ref

Cały czas poszukiwany programista Javy! Informacje na PW. Jeśli znajdziemy programistę javy, możliwe, że wystartujemy nawet w ten weekend!

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...