Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-r

Zigler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silk już działa.

Działa komuś ibot albo agbot i wytłumaczy mi jak go zrobić ? Z góry dzięki.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc wszyscy już gracie w SilkroadR? To syf... I nim pozostanie, joymax chcę tylko trzepać na tym kasę. Ktoś pomoże mi z moim problemem?

logo.png

Mój nick to "Nevir" nie "zabuza2x2".

Opublikowano

A więc wszyscy już gracie w SilkroadR? To syf... I nim pozostanie, joymax chcę tylko trzepać na tym kasę. Ktoś pomoże mi z moim problemem?

Szczerze? Gówno mnie Twoje zdanie obchodzi. Nie grasz, to się nie wypowiadaj. Żegnam

Opublikowano

No to powiedz coś od siebie, co myślisz o tym nowym silkroadzie? Nie szkoda Ci starego konta?

logo.png

Opublikowano

No to powiedz coś od siebie, co myślisz o tym nowym silkroadzie? Nie szkoda Ci starego konta?

Nie potrafię pojąć Twojego toku rozumowania... Stare konta nie są usuwane, możesz dalej grać na starym silkroadzie, nikt Ci nie broni.. Co do mojej oceny już się wypowiadałem:

http://www.mpcforum.pl/topic/505622-silkroad-r/page__view__findpost__p__3624762

Opublikowano

No w porządku, każdy ma prawo do swojej opinii ;) Wiem, że kont tam nie kasują, lecz na SilkroadR zapewne ludzie przejdą prędzej czy później. Mógłbyś dać mi link do tego silkroadR i małą instrukcję?

Z góry dziękuje.

TEN NOWY SILKROAD JEST ZAJEBISTY!!! Zero golda, jeba**** bootów, hard lvl, itemów. Dostajesz same sosy za questy, stary klimat ogólnie pr0!!! GRAĆ POLACY ;]

Zamiast golda są tokeny ;D Jest super!!

logo.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No w porządku, każdy ma prawo do swojej opinii ;) Wiem, że kont tam nie kasują, lecz na SilkroadR zapewne ludzie przejdą prędzej czy później. Mógłbyś dać mi link do tego silkroadR i małą instrukcję?

Z góry dziękuje.

TEN NOWY SILKROAD JEST ZAJEBISTY!!! Zero golda, jeba**** bootów, hard lvl, itemów. Dostajesz same sosy za questy, stary klimat ogólnie pr0!!! GRAĆ POLACY ;]

Zamiast golda są tokeny ;D Jest super!!

Zero botów?? Na każdym spocie jest bot -_-. Gdzie nie spojrzysz tam są boty.

Opublikowano

SilkroadR różni się tylko tym że jest o wiele więcej questów i lvlujesz praktycznie na questach. Przez co lvl idzie szybciej. Moim zdaniem opłaca się tam grać tylko tym graczom którzy zaczynają swoją przygodę z silkroad. Jedyny słowy fail dla weteranów silkroada:)

Opublikowano

Fail dla weteranow najlepiej zeby joymax wypuscil wlasnego bota gdzie doladowujesz go za. Jezeli twoim zdaniem to fail nie graj mi sie podoba SilkroadR.

P.S Expieniem na spocie gdzie z 20 charów to 19 boty , z czego może jeden jest online taki jest OLD SILKROAD

Opublikowano

Mi mimo wszystko ten SilkroadR sie podoba. Nawet z tym, że jest czasowo ograniczony exp/sp na tę chwile. I tak to zmienia, każdy z Nas to wie.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Exp resetuje sie o 16 czasu polskiego. Nalezy wylogować się 5-10 minut przed 16 a potem okolo 16.05 się zalogować:) i bedziesz miał już żółty pasek:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

ja mam pytanie mianowicie TRADE stare czy te zjeb... nowe???

Jeżeli chodzi Ci o sroR to ciężko powiedzieć, mało osób ma ten lvl gdzie da się zarobić.Musiał byś popytać tych ludzi, którzy mają ten 71+.

Opublikowano

Jeżeli interesuje kogoś konto z większą ilością silków[...] to walić na pw (2k silków oraz 400).

ps. nie oferuje sprzeaży konta, tylko mogę pomóc<-do moderatorów.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Mhm mam taki świetny błąd?

Wbijam na chara sekunda później dc i tak co chwile :D

Nie używam bota jade na czysto ;/

Doradzicie jakoś?

Dobra użyłem edxa i dc wyskakuje po 1 minucie ;/

Nie wiem dlaczego wgle te dc wyskakuje rawrrr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...