Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-r

Zigler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha, ok, dziękuje. Dał byś mi linka do nowego klienta? Proszę.

I potem patcha pod tego klienta.

logo.png

Mój nick to "Nevir" nie "zabuza2x2".

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy klient jest na głównej stronie silka, jak się zalogujesz klikasz w zakładkę download a jeśli nie chcesz całego klienta ściągać to patche ściągnij z pomocą google..

Opublikowano

Wiem za czyją pomocą patche, lecz nie wiem jakie. Nie możesz mi pomóc? Podać linków?

logo.png

Opublikowano

exp praktycznie się nie zmienił, spoko, że gra sie głównie za pomoca questów, ale nie zmotywowało mnie to do powrotu, nadal wolę privy.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Pomoże mi w tym ktoś? Bo jak widzę na 'Druid xD' nie mogę liczyć, a nie gram długo w silkroad - więc nie jestem 'pr0 el0'.

logo.png

Opublikowano

To ściąg całego clienta jak patcha nie możesz znaleźć.

I nie spam tutaj, bo to temat o SIlkroad-R

Co do tematu, zaraz będę testował silka, ale z tego co mówicie to szkoda, że exp prawie się nie zmienił.

A jak tam z sp? Na rev6 czytałem, że za magianga 3 sp się dostaje czy coś.

OK, czas zobaczyć co tam nasz Joy wymyślił.

Opublikowano

No dobra, ale gdzie jest ten najnowszy client, podaj mi link i już nie spamie. Te forum jest od pomagania czy tylko od popier***** nie na temat?!

logo.png

Opublikowano

Proszę bardzo najnowszy client SilkroadR : http://www.joymax.com/silkroad-r/

A tak co do samej gry to ogólnie nie jest tak najgorzej mimo tego że od 1 do 10 lvla exp jest taki sam jak na iSro (a może nawel leci wolniej :P ) ale potem jest już lepiej, no i jest naprawdę sporo questów za które dość dużo expa leci.

treoche lipa jest jedynie z goldem bo z mobów nie lecą ani żadne itemy ani gold , miałem właśnie taki problem bo chciałem kupić konia na 10lvl a tu 0 golda (to już mogli te początkowe itemy w NPC też za tokeny porobić.

Ale na servie jest masa polaków więc pewnie niedługo będą już polskie gildie. Pogram jeszcze ze 2-3 dni i zoacze jak to wygląda na trochę wyższych lvlach może będzie do czego wracać...

Opublikowano

Dziękuje Ci szymk0.

To już nie da się grać w tego starego silka? Konta są skasowane? Wszystko zaczęło się od nowa?

logo.png

Opublikowano

da sie grac, to jest "inny" silkroad, ale w w sumie to taki sam, pewnie banować nie będą, co za problem wyexpic gfy do 72+ ?

imo lepszy stary silk, przynajmniej nie ma chara, ktorego nie da sie rozwalic i ktorego robi prawie caly server (blader/int s/s).

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Aha, więc da się grać w normalne Silkroad, chodź tyle - lecz zapewne wszyscy przeniosą się na to SilkroadR?

Mi cały czas chodzi o link do najnowszego Silkroad nie SilkroadR ;)

Lub linki do tych patchów których mi brakuje.

logo.png

Opublikowano

nie licz na to, że wsszyscy się przeniosa, silkroad R dla mnie i dla wielu ludzi to padaka, wiekszosc ludzi, z ktorymi gralem zostaje na noralnym silku, lepiej botować 24/7 i wbic 120, niż grać w chuj dlugo, w dodatku ręcznie, robić gówniane questy-bo jakoś nie zauważyłem mniejszego expa-wbiłem 32, a na isro jak powstawał nowy server to po dniu lataly 42+, ofc z full im, ale przeciez exp został zmniejszony o połowe...

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Raczej nie, jaki miałoby to sens, aby na dwóch serwerach było to samo. Jeden new drugi old. Proste i logiczne. Ale dla mnie to i tak maszynka do robienia pieniędzy.

Opublikowano

To w takim razie fail roku 2011.

Po co robić drugiego silkroada dla paru zmian, a mianowicie exp, skille i balans postaci.

Do tego mógłby być uptade i tyle... Joymax kolejny raz udowadnia, że leci na kasę.

Teraz pewnie zamiast robić big uptade'y to będą robić, ale nowe silkroady... ta gra już całkowicie zeszła na psy.

Opublikowano

Jeny czy wy nie rozumiecie ze takiego update nie można by zrobić na isro bo musieli by zrobić wipe wszystkich charów gdyż zmiona została ilość expa za lvl .

A tak btw kto tu mówi o graniu ręcznie do 120 lvla. Ja już cisne na bocie, od wczoraj na iBocie i AgBocie można już smigać.

Opublikowano

wejdz na strone ibota i zobaczysz

ja narazie uzywam agbota działa bardzo ładnie :P i wydaje mi się ze jest narazie lepszy od ibota bo do ibota musisz odpalic 2 clienty żeby działał a do agbota wystarczy 1 ten na którym bocisz.

A i jeszcze jedna sprawa.

GrabPeta którego dostaje sie z questa na 3lvlu mozna schowac do storage i wiec jak zrobisz sobie na jednym koncie 4 postacie i wezmiesz 4 grabpety z questa to możesz wrzucic je to depo i będziesz miał grabpeta na 4 miesiące :P

Opublikowano

Dobra, podoba mi się opcja rozpoczęcia wszystkiego od nowa, nawet już się zalogowałem. Powiem, że wygląda to wszystko dość ciekawie i jakby nie patrzeć zmienili dość sporo ( nie mam tu na myśli szaty graficznej ). Jestem zadowolony z tego, że próbują walczyć z gfkami ( tokeny ). Już nawet ludzie na sro.pl płakali, że widzieli w pt matchng "sbot pt". Wiecie może coś więcej na ten temat? Śledzę na bieżąco stronę sbota i jeszcze nic takiego nie znalazłem.

PS: jeśli zły dział, to przepraszam, ale jeszcze nie ma odpowiedniego tematu w sbocie z sror, lub o podobnej tematyce. Zakładanie nowego tematu też mi jakoś specjalnie nie pasuje ( nie chcę syfić na forum ).

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

3 instalka i caly czas taki sam blad: Atrybuty rozszerzone sa niezgodne. Wie ktos gdzie jest problem? Mam win7

@Edit:

Poradzilem sobie z tym, ale jest teraz inspa?

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...