Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-r

Zigler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, tabela expa zostala zmieniona-widzialem, teraz ma byc oplacalna gra w pt-rownie chinczykami, bo rowniez maja healera i kogos na wzor warka-od buffow, tylko wiadomo jesli chodzi o pt to nadal przewagę mają eu, na pvp blader jest nie do zajebania i będzie multum takich buildów,ja sobie odpuszczam, poczekam jeszcze niech ludzi sie wciagna i sprzedam konto z 2k silkow

skąd masz takie informacje ?

random.jpg

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 70lvla nie dropi nam gold-nie będzie gfów ? mozna kupować 1,2,3 itd chyba do 8dg somy i suny od npc za tokeny, ktore prawdopodobnie bedziemy dostawać za questy.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

zmniejszyli o połowę expa, czyli mozna powiedziec, ze raty 2x sa (przyklad-wczesniej trza bylo na up 1k, teraz 500 expa-to tylko przyklad), maja byc przyjemnosci z questow, ale duzo dawac nie beda(expa)

Co, gdzie, kiedy zmniejszyli?

Gdzie masz tą tabele expa?

Nie mówisz czasem o evencie exp zwiększony o 100%, który się zakończył tydz temu?

Opublikowano

W tym nowym cliencie silkroad-r, można sprawdzić sobie w pk2 ile expa jest wymagane na dany lvl

@Up Nie sądzę aby on mówił o evencie, tylko o tym co przed chwilką wytłumaczyłem :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

po sprawdzeniu powiem tak, szału nie ma, wole privy.

stary silkroad imo lepszy, nie wyjeżdzac mi teraz z jakimiś kocopolami, bo nie mówię o gfach,expie, tylko pvp, mass pvp,jobie, bo dla mnie ta gra sie na tym głównie opiera.

ps.

3 Snowman Summon Scroll (28 days) x1

8 Roc Balloon x10 (STR 5, INT 5)

13 HP 500 Increase Scroll x11

18 Vigor Recovery Grain (Small) x50

24 Rudolph Summon Item x11

29 Mujigi Balloon x10 (STR 5, INT 5)

35 Super scroll (moving speed 100%)

42 Reverse Return Scroll x11

56 Scroll of Stat restore(51~60) x1

68 Instant resurrection Scroll x11

72 Option Level Enhancement Scroll (=3) x5

72 Pandora's Box x1

takie prezenty otrzyma każdy, cyfra przed nagrodą to lvl, na ktorym ja otrzymamy (3,8,13,18,24,29,35,42,56,68,72,72)

i jeszcze jedno,można logować sie starym loginem do sro, więc jak macie jakieś silki, to będziecie je mieli, chyba zagram, bo mam na full im na 3 miechy

supremeLogo1.gif

Opublikowano

po 1 zadne sliki z ISRO tam niedzialaj po 2 nikt klienta nie sparwdzil bo instalacja dzilaa od 20 grudnia :) . Po drugie nie ma przenoszenia postaci . Smiech co wy tutaj piszecie

Opublikowano

Koleś, nie wszystkie informacje są widoczne od tak. Żeby sprawdzić to, co pisali koledzy wyżej trzeba zajrzeć do plików głębiej, a patrzą na twój post, można stwierdzić, że nie wiesz iż takie możliwości w ogóle są, dlatego nie pisz nic więcej, jeśli nie wiesz.

wiz_taxer.png
Opublikowano

czy ty jestes na tyle tepy zeby nie zrozumiec co pisali ludzie powyzej ? edycja pk2 rozkladasz gre na czesci 1wsze i wyciagasz info

96718168.jpg
Opublikowano

nie tłumacz, laik zostanie laikiem i tyle, niech sobie wmawia PAN MODERATOR, że wszystko wie. ;)

poza tym jakbyś nie wiedzial, TO JUŻ LUDZIE GRALI, nie pisz nic więcej, bo sie tylko pogrążasz, beka z ciebie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Az postanowilem sie zalogowac ... Co ty do ch... pier.... jak grali??? nie bylo closed bety to ze ktos ci cos tam wciskal to sobie mozesz wierzyc pokaz mi jakis filmik z tej wersji?? a jak powiesz ze to jest to samo co teraz na ksro to smiechem parchne i tyle ...

Opublikowano

Niestety ja tego nie wiem :P

Co do samej gry - wielkie rozczarowanie...praktycznie nic nowego...stara szata graficzna, system tworzenia postaci ten sam etc.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

czy tylko ja nie moge stworzyc acc? i pobrac gry.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Az postanowilem sie zalogowac ... Co ty do ch... pier.... jak grali??? nie bylo closed bety to ze ktos ci cos tam wciskal to sobie mozesz wierzyc pokaz mi jakis filmik z tej wersji?? a jak powiesz ze to jest to samo co teraz na ksro to smiechem parchne i tyle ...

Niemcy z aege, nie cwaniakuj i wróć do podstawowki, bo widzę polska to cienszki jenzyg

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nic mi nie przychodzi na maila...

Na próbę wziąłem reset pasów to od razu przyszedł link, a jak chcę zaakceptować warunki SilkroadR to nic nie ma.

@Edit

Ok teraz już działa!

Opublikowano

Cześć wam, piszę z konta kuzyna czyli tego bo nie chcę mi się zakładać nowego konta ;)

Mam ważne pytanie,

Wczoraj bawiłem się z Ibotem i musiałem odinstalować i zainstalować silkroad. Niestety zainstalowałem dopiero dziś, bo miałem na płycie: wersja silkroad 1.315 i gdy włączę silkroad mam taką wiadomość:

11937082800292411225.jpg

Gdy wchodzę na stronę joymax ściągam tego pieprzonego patch'a i próbuję spatchować grę mam następującą wiadomość;

87415456582666475136.png

I NIE WIEM CO ZROBIĆ!! Męczę się z tym od rana instaluje patche chu** muje i dalej nie działa, proszę o pomoc.

logo.png

Mój nick to "Nevir" nie "zabuza2x2".

Opublikowano

Nie rozumiem czemu piszesz w tym temacie skoro to jest temat do silkroad-r ...

Masz wyraźnie napisane, że patch ten jest tylko i wyłącznie pod wersje 1.334-1.366 .. a Ty masz 1.315 więc albo ściągnij i zrób patcha po kolei albo nowego klienta ściągnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...