Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-r

Zigler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa odsłona starego silka. Joymax po prostu wprowadzi update, który zbalansuje między innymi lvl i chn.

Więc nie nazwałbym tego Silkroad 2, tylko po prostu jeden z wielu update'ów :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Tam jeszcze jest jakieś info o expie i skill pointach. Może przyspieszą wbijanie lvla a zwłaszcza sp.

Nie sądze że zwiekszą exp.

Czekamy niecierpliwie na nową odsłonę Silkroada. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Co w takim razie powiecie na to?

What is Silkroad-R?

Silkroad-R is a game more evolved than Silkroad and is a rebirth of Silkroad.

• You can level up faster in a cleaner game environment than Silkroad.
  • Additional contents for improved balance between tribes and classes make level up easier, more convenient, and more fun.
  • The service is independent from Silkroad, so you can enjoy the original Silkroad and Silkroad-R simultaneously.

Wychodzi na to, że Silkroad-r to nowa, osobna gra...

Opublikowano

Podobno ma być wprowadzony system "Wierzchowców" na których będzie można jeździć, jak i atakować :)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Przecież to jest wszystko to samo, lecz z tych ich "pro balansem".

Czego to oni nie zrobią, żeby kasę wyciągnąć.

Opublikowano

Podobno ma być wprowadzony system "Wierzchowców" na których będzie można jeździć, jak i atakować :)

To to akurat już wprowadzili na isro.

Co do nowego? silka...

A może będzie tak, że Silkroad-R zostanie uruchomiony jak beta silkroad dla wszystkich dostepny, a nie od 101++ i dopiero po okresie próbnym wprowadzą to na isro.

Nie widzi mi się bardzo by tyle graczy zostawili, którzy wydali kupe kasy.

Opublikowano

Haha, wytłumaczyć Wam co to będzie ? Cofnięcie się w rozwoju Joymaxa, po to, aby przyciągnąć ludzi i zarobić jeszcze więcej kasy. I tyle. Co do innych funkcji tego "czegoś" - to wątpię, żeby to było coś godne uwagi. Nawet na betę się nie zapisuję :P

Opublikowano

sroj.jpg

"co noewgo ? -> lepszy silnik graficzny, nowe skille, przedmioty, mapki, cały interfejs, optymalizacja, kreatora tworzenia postaci, menu, questy, a kończąć na całkowicie przebudowanym systemu levelowania, który ma być… szybszy i łatwiejszy"

moim zdaniem to po prostu BIG update, stara gra w nowej szacie żeby dorównać graficznie nowszym grą bo silk już ma swoje lata

Opublikowano

Zaciekawiło mnie to, że nowa szata graficzna i optymalizacja...

Jak myślicie wzrosną wymagania gry?

Sprzęt mam dość stary i gdyby drastycznie wzrosły wymagania to albo pozostaje kupić nowy komp (kiedyś na pewno, ale nie od razu), albo bb sro...

Co do Pana UP...

Tak każdy będzie mógł wziąć udział w testach.

Opublikowano

@IseeU

A co ty chcesz przenosić?

Stawiam na to, że to będzie uptade na isro, a nowa instalka to pewnie tylko do testów, by każdy mógł przetestować, a nie tylko 101+.

Opublikowano

z tego co widziałem,wymagania sprzętowe się nie zmieniły :).

klienta zassałem i zaraz pk2 editorem zobaczymy co ciekawego kryje media.pk2 silkroad-r.

random.jpg

Opublikowano

Podobno exp ma być przyjemniejszy tzn lv szybciej idzie bo nowa tabela expa ma być.

Ciekawe rozwiązanie bo jeżeli tak to wydaje mi się, że to dobry sposób na Silkroada by ludzie wrócili.

Mi tylko jednego brakuje :( czasów kiedy wszedłem do Hotan, pamiętam przed wigilią kilka godzin, postawiłem stalla a w tle słucham kolęd z gry :) niby nic nadzwyczajnego, ale sprawiają że atmosfera jest inna, do tego gildia rozgadana.

Smalt i jak coś nowego dali?

Opublikowano

jeszcze nie sprawdzałem bo mi się klient ściąga :)

Tak,a zwłaszcza ciekawi mnie to,czy zmienią w questach to że będzie dużo expa się dostawało,coś takiego jak w WoWie.

random.jpg

Opublikowano

Hm... może by tak wrócić :) Tylko musze mieć pewność, że ten exp został na prawdę dobrze zrobiony teraz. Bo 64lv max ręcznie wbiłem przy wcześniejszym systemie :) Hm... :) Tylko z botami latać?

Opublikowano

@Enno

Na exp x45 jak to na privach jest to bym raczej nie liczył, ale mam nadzieję, że dość przyzwoicie to zrobią, a najbardziej na sp mi zależy.

Gdyby joy ten uptade zrobił naprawdę dobrze, exp etc. byłby dobry i wziął się za gf'y, wystarczy IP limit to Silkroad naprawdę by odżył i tym samym ściągnął więcej ludzi.

Opublikowano

no tak,w końcu nie będzie trzeba będzie grać 24/h żeby wbić jakiś 101lv+,również nowy silnik graficzny mnie ciekawi

random.jpg

Opublikowano

zmniejszyli o połowę expa, czyli mozna powiedziec, ze raty 2x sa (przyklad-wczesniej trza bylo na up 1k, teraz 500 expa-to tylko przyklad), maja byc przyjemnosci z questow, ale duzo dawac nie beda(expa)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@up

Potwierdzone?

Wszystko okaże się podczas beta testów :D

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

tak, tabela expa zostala zmieniona-widzialem, teraz ma byc oplacalna gra w pt-rownie chinczykami, bo rowniez maja healera i kogos na wzor warka-od buffow, tylko wiadomo jesli chodzi o pt to nadal przewagę mają eu, na pvp blader jest nie do zajebania i będzie multum takich buildów,ja sobie odpuszczam, poczekam jeszcze niech ludzi sie wciagna i sprzedam konto z 2k silkow

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...