Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj piszemy prośby o waypointy i skrypty do

Tibia Auto, Blackd. i innych

Wszystkie tematy dotyczące Skryptów będą karane warnem i będą lądować w koszu

1396292564-U784394.png
  • Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pierwszy!

Potrzebuje skrypta do TA na Pierwszego, głównego main'a dwarfów obok Kazo, jak będę mieć czas to pokaże o co mi dokładniej chodzi.

Opublikowano

ja pierwszy!

Potrzebuje skrypta do TA na Pierwszego, głównego main'a dwarfów obok Kazo, jak będę mieć czas to pokaże o co mi dokładniej chodzi.

Chodzi ci o kopalnie kolo kazo ?? bo mam pare waypointow na tamte miejsce ;P

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

ja potrzebuje na trolle edron ale bardzdo dokładnego ;x i na lb roty wszystkie pietra dla ek , i skrypt na uzywanie healt potiona hp => 70

Opublikowano

ja potrzebuje na trolle edron ale bardzdo dokładnego ;x i na lb roty wszystkie pietra dla ek , i skrypt na uzywanie healt potiona hp => 70

Potka jest bardzo łatwo ustawić ;) jak chcesz, to moge ci podrzucić skrypta, powiem co i jak zmodyfikuj, no i wytłumaczę ci jeśli nie wiesz - jak to potanie ustawić :P

Opublikowano

Okrzem to jest waypoint na 2 pierwsze kopalnie w kazo miejsce startu to dp ab'dendriel (jak dobrze pamiętam)

oto link:

http://www.speedyshare.com/file/NXUDD/Kopalnie-depo-bankier.xml 

scan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/654e9fc07888537e60ad7a87f8c697036e82c368 

scan2:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=576608da90c56ea45c19da41dc99bf972b3cc0ac57a4f46fd410db8c57e41bff-1295852569 

Jeśli nie będzie chodzić link do pobrania pisać na PW

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

No to moze ja bym poprosil o skrypta zeby bot mial zawsze 2 kratki odstepu od potwora. A co do wp to masz moze jakis na roty obok thais (na wschod od thais w dziurze) z depositerem + zeby kupowal speary jak sie skoncza ;).

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

No to moze ja bym poprosil o skrypta zeby bot mial zawsze 2 kratki odstepu od potwora. A co do wp to masz moze jakis na roty obok thais (na wschod od thais w dziurze) z depositerem + zeby kupowal speary jak sie skoncza ;).

Mam WP na północ od thais dla knighta i chyba ma ustawione ze zbiera speary.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Polnoc od thais? Ta dziura z trollami?

Ja wlasnie potrzebuje czegos na roty, ale to mozesz tez dac potrzebuje czegos dla knighta ^^.

Jeszcze 1 prosba.

Fibula/Cyclopolis/Kazoo - wp + depositer + kupowanie spearow

Lub Kazoo/Roty gdziekolwiek do skillowania + depositer (odkladanie loota i zabieranie kamyczkow)

Pozdro!

Opublikowano

Trolle północ thais

Link:

http://www.speedyshare.com/file/t88Cn/Trolle-Polnoc-Thais.xml 

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=aedadaeea9f32d8a09874c8bfb5207ebcfcc43aa58646d709db58486088f64a8-1304603072 

-Jeśli nie będzie chodzić skan proszę o kontakt na PW

-Trzeba mieć wlaczana opcje w show map i miec w plecaku łopatę

@edit

Mam jeszcze waypointa na Thais Ancient Temple mix+bank+sell na orki lata :)

Jak ktoś chcę pisać.

Mapka :

hfhx.png

@edit 2

Niestety nie deposituje

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Prosilbym o pokazanie w ktorym to miejscu jest ;) Jakas mapka czy cos

Dziekuje bardzo!

@Edit

Da rade tam knightcik ze skillami 15/15 prosto z rooka? ^^

@Edit 2

Bardzo pieknie, ale nie wiem dlaczego, ale bot poki co biega na 1 poziomie tam :x

Exp/h ok. 2k

Loot/h ok 1k

@Edit 3

Masz cos dla palka moze?

@Edit 4

Takie pytanko. Czy wp ktore zrobilem wieeeeki temu do TUGbota beda dzialaly tez na TA?

Bo cos mi sie wydaje, ze tamten format pliku byl jakis inny i nie wiem czy szukac ^^

(Jesli uznasz to pytanie za takie w stylu kut*s i wiazaca sie z tym odpowiedz bedzie ch*jowa to musisz mi wybaczyc ale sie nie znam ;) Mam nadzieje ze to nie bedzie cos w stylu 'Siemka. Mam problem. Ostatnio jadlem pomidorowa i wtedy jadlem ja lyzka. Dzisiaj mam rosol, czy go tez je sie lyzka?)

Pozdro!

Opublikowano

Poszukuję waypointa do TibiaAuto: Ab' Trolle, tylko górne piętro, chodzi mi o same trolle tak, żeby drabią na dół nie schodził z góry dziękuje :) Nie mam pojecia które trzeba usunąć, aby "odczepił" się od tej drabiny :) Jak ktoś byłby w stanie przerobić dla mnie ten skrypt bylbym wdzieczny.

:)
Opublikowano

Zmiana! Poszukuję waypointa na swampy, rotwormy, lub dwarfy (Venore/ Kazordoon)

Tylko, że pod Neobot'a :<

Czekam na PW, jeśli ktoś posiada takie oto cacko.

Opublikowano

Trolle północ thais

Link:

http://www.speedyshare.com/file/t88Cn/Trolle-Polnoc-Thais.xml 

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=aedadaeea9f32d8a09874c8bfb5207ebcfcc43aa58646d709db58486088f64a8-1304603072 

-Jeśli nie będzie chodzić skan proszę o kontakt na PW

-Trzeba mieć wlaczana opcje w show map i miec w plecaku łopatę

@edit

Mam jeszcze waypointa na Thais Ancient Temple mix+bank+sell na orki lata :)

Jak ktoś chcę pisać.

Mapka :

hfhx.png

@edit 2

Niestety nie deposituje

Te WP są tylko na trolle ? czy bot schodzi też na rotwormy/carrion wormy?

Bo poszukuje WP, gdzie schodzi na carrion wormy,rotwormy .. CYCLOPSÓW MA NIE RUSZAĆ :D , bo sobie z nimi jeszcze nie radze;pp

Opublikowano

Te WP są tylko na trolle ? czy bot schodzi też na rotwormy/carrion wormy?

Bo poszukuje WP, gdzie schodzi na carrion wormy,rotwormy .. CYCLOPSÓW MA NIE RUSZAĆ :D , bo sobie z nimi jeszcze nie radze;pp

Niestety na trollach tylko.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Witam Was mam prosbe o WP a nawet kilku

Potrzebuje bota na expienie dla knighta na lvl 16 w kazzo eq k set dragonka i seprent skile 55/55 zależy mi na tym zeby bocik chodzi po kopalniach ale wiedzial gdzie nie moze isc gdzie jest za duzy resp np soldierow i guardow zeby wracal do dp jak zabraknie mu capa i do banku moga tez byc wasze propozycje

a takze potrzebuje WP na skille najpierw na dwarfy/roty/minosya potem jak wyskiluje to na slimy

z gory dziekuje oczywiscie kazdemu za pomoc daje "Lubie"

i wlasnie dodalem jednego z tad WP i mi pisze jak wczytuje punkty kontrolne jaki blad z patchem I Failed to find path to waypoint x. Either the travelling distance is much larger than distance between the points or it may be blocked via the minimap.

Opublikowano

Witam Was mam prosbe o WP a nawet kilku

Potrzebuje bota na expienie dla knighta na lvl 16 w kazzo eq k set dragonka i seprent skile 55/55 zależy mi na tym zeby bocik chodzi po kopalniach ale wiedzial gdzie nie moze isc gdzie jest za duzy resp np soldierow i guardow zeby wracal do dp jak zabraknie mu capa i do banku moga tez byc wasze propozycje

a takze potrzebuje WP na skille najpierw na dwarfy/roty/minosya potem jak wyskiluje to na slimy

z gory dziekuje oczywiscie kazdemu za pomoc daje "Lubie"

i wlasnie dodalem jednego z tad WP i mi pisze jak wczytuje punkty kontrolne jaki blad z patchem I Failed to find path to waypoint x. Either the travelling distance is much larger than distance between the points or it may be blocked via the minimap.

Jeśli jesteś początkującym bociarzem B) polecam ci TibiaAuto darmowy bot króry ma dużo opcji :)

a potem to NeoBota platnego lecz niewykrywalnego. Waypointy mam tylko do TibiaAuto na dwie pierwsze kopalnie dwarfów bez Guardów jak dobrze pamiętam umieściłem wyżej link do pobrania+scan.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

ale wyswietla mi sie ten blad

Failed to find path to waypoint x. Either the travelling distance is much larger than distance between the points or it may be blocked via the minimap.

Opublikowano

Cholera, a ja dalej potrzebuje jakiego pod Neobota :D

jedyny jaki mam WP aktualnie, to Waspy pod Ab, 6-7k expa/h.

Będę się zaraz przenosić do AB, więc przetestuje. (Chcesz? Pisz PW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...