Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]PuritySRO 122lvl, skills & 13Dg

Dagrasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

**PuritySRO**

--SERVER INFORMATION--

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niezłe. Może przetestuję bo serwer z opisu ciekawy.

Raty w sam raz jak na Cap120+

Itemki D13 no no ...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

GM cały czas jest na serverze , Exp idziesz szybko , przynajmniej na tych mniejszych lvlach. nie zauważyłem bugów.

GM aktualnie robi poprawki z LVLem , dokladnie nie wiem o co chodzi ale chyba chce do 130 zwiększyć. 122 jest max widziałem już kilku z takim lvlem.

z 13 Dg itemami nie wiem jak jest do końca bo lvla takiego jeszcze nie mam zeby sprawdzić. Ale widziałem ze robią party na 118 lvl mobach. Niby Gm pisze że jest 13 DG :) Jak tylko wbije minimum 95 to ide alexandria poszukać kogoś z 13 dg. Teraz za godzine ma być Event , chyba unique.

Opublikowano

Mam tam już 82 lvl , Lvl solo bity . Łatwo idzie exp. Alchemy? nie wiem ale mało widzę +7 na servie. CTF działa już 2gi raz idę na niego , łatwo lvl można wbić. Forty działają. GM robił przedchwilką event. właśnie się zakończył ale fajne moby spawnił. Jest dużo party robionych na 118 lvl moby. Narazie niestety nie widziałem nikogo z 13 dg bronią , widziałem FB staffa z łądnym magiem na 114 lvl. Możliwe że z unique wypadają tylko 13 dg bronie , nie mam pojęcia , a może i normalnie wypadają. w każdym bądź razie nie widziałem nikogo z 13 dg bronią. Narazie widzę tylko 12 dg bronie różnie , +5 przeważnie. rzadko Sony , suny . LOT jest kosmiczny. z niya hunter zwykłego wypada 800k . ja w 10 min niecałe zarobiłem około 40kk na seta i jeszcze mam zapas. Elki wypadają też bardzo często.

@EDIT

na CTF się opłaca iść. można szybko wbić lvl.

aktualnie mam 110 wizz clera

Btw. Zapraszam do akademii i do Guild (AlwaysReady)

mój nick w grze to ConaMore śmiało pisać, nie gryzę :) ( oferuję pomoc na początek )

Opublikowano

Oczywiście zobaczymy ten serwer, zapowiada się bardzo ciekawie, ściągam i wbijamy z kumplem zaraz. ^^

Opublikowano

Ściągam clienta zobaczymy co to będzie :)

Ja to samo , z chęcią przyjmę pomoc na start i dobrą gildię najlepiej polską :]

@edit

szkoda tylko że lifesro padło :<

Opublikowano

też wam się na koniec ściąganie ścieło bo mi pokazuje że niby już pobrało, że 0sek ale ciągle pokazane że ściąga...

kur.. i od nowa ściągać bo się coś zdupczyło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...