Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak na 14 dni założyć darmowy server VPS

electroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up niby czemu ? xD przecierz podczas rejestracji nie podajesz danych do konta ani adresu zamieszkania. Jak minie Ci te 14 dni i nie płacisz za serva wyłączą go i nie będziesz miał wtedy żadnego. Zresztą wchodzisz w Account Settings później Cancel Account podajesz hasło i konta nie ma. -.-

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko działa ! :D Tylko mam problem z puszczeniem bota ... Coś wymyśle leci LAJK :)

Może problem jest zawarty w drugim moim poradniku ? Link masz w tutku na końcu.

Opublikowano

@electroman

Podam Ci ip i passy do konta a ty mi zainstalujesz net fameworka żeby mi pedo-bot działał bo teraz jakiś bład mam że z net famework 2.0 cos jebie. napisz pw czy dasz rade;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co widzę trzeab tu zmienic calkiem proxy bo jak wchodze na strone odrazu sie pokazuje :

"bla bla bla bla for poland"

Zreszta zaraz sproboje , tam mi to widzi ze trzbea nazwe firmy , czy to ja jakos zle robie o.O

@Edit: Działa :) Do reszty typu : Mam ip servera chce sie polaczyc i mi wyskakuje :Pulpit Zdalny nie moze sie polaczyc z komputerem zdalnym z nastepujacych powodow

Czytajcie ze zrozumieniem : Use Web Console to connect the server and use your initial password from this page to log in.

edit: pewnie niektorzy mieli problem ze sciagnieciem bota bo explorer wywalał ze nie sciagnie.

Wystarczy kliknac tools -> internet options -> security i tam zaznaczyc zielonego ptaszka , i obok bedzie przycisk sites i wchodzimy w to i tam trzeba dodać rghost.com i kbotik.com (jesli chcemy kbota sciagnac jesli inny bot to co innego)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Było zbyt dużo polaków i ludzi. Najpierw dali do 7 dni , pozniej po jakims miesiacu i teraz zmniejszone do 4. Jak tak dalej pójdzie będzie go można wypróbować albo przez 24h albo przez 48h :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...