Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak na 14 dni założyć darmowy server VPS

electroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może opiszę to wam dokładniej, bo widzę, że się nie rozumiemy. Naciskam Create New Serwer, wybieram windows microsoft i wpisuję nazwę. Daję create new cloud serwer i wyskakuje ten błąd i serwer się nie tworzy.

Próbuj do bólu ,mi się udało :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy po tych dniach testu serwa te próbne kata sie same usuwają czy mamy do nich napisać bo nie chce potem rachunku dostac .

Opublikowano

Czy wy nie ogarniacie? Mam dokładnie ten sam problem! Serwer nawet się nie tworzy do cholery!

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@up załóż najlepiej kilka kont na raz i na ten który przyjdzie Ci pierwszy to z niego korzystaj. Po za tym dziś mają tam jakieś problemy i nie da rady dziś założyć serva najwcześniej jutro.

Opublikowano

Tam nie podajesz swoich danych x_X dopiero po 14 dniach działania serva aby założyć nowy musisz podać swoje dane. Sprawdź potem napisz.

Opublikowano

No już działa wystarczyło do suportu napisać :) I to jest w pełni darmowe :)

@Edit No tak jedno działa a 2 nie. Nie mogę połączyć się z tym serwerem vps przez pulpit zdalny. Dlaczego ?

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@up masz to samo co ja zostałeś wykryty jako niebezpieczny użytkownik wersji trial...

@Proszę niech się ktoś zlituje i mi da lub wypożyczy konto na tym cloudee.Ja robiłem już maila 5 razy i 5 razy klapa.

Piszcie na PW będę bardzo wdzięczny

Opublikowano

a mi cos takiego przychodzi czyli nie można już darmowych zakładać ?? :

Szanowni Państwo,

Twoje zamówienie zostało pomyślnie zatwierdzony przez naszych administratorów.

Przykro nam poinformować, że nasz bezpłatny okres próbny jest z mocy prawa już teraz. Jeśli chcesz korzystać z naszych usług, trzeba rozszerzyć swoje konto.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

spoko thx chociaż za pomoc no potrzeba poszukać a zakładałem konto pięć minut po napisaniu twojego tutk'a a dzisiaj dostałem e-mail lol długo czekałem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...