Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Argona [Dedyk][RPG][No-Premium][1.0.0]

Zarghor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 457
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszyscy dodani :P

UP: Nie kłam bo wcale nie pisałeś 10 minut. Po 2 klnąłeś cały czas, a admini byli zajęci. Do tego było trzeba przeczytać /warp spawn lub chociaż temat. Masz tam wszystko o pracach. A po mieście mam cię oprowadzać ? Świetnie, tu są działki a tu wieża -_-'. też masz bardzo fajne skojarzenia.

DOWN: Dodani

wszyscy dodani :P

UP: Nie kłam bo wcale nie pisałeś 10 minut. Po 2 klnąłeś cały czas, a admini byli zajęci. Do tego było trzeba przeczytać /warp spawn lub chociaż temat. Masz tam wszystko o pracach. A po mieście mam cię oprowadzać ? Świetnie, tu są działki a tu wieża -_-'. też masz bardzo fajne skojarzenia.

DOWN: Dodani

Zajęci?;d to samo miałem jak chciałem być mieszczaninem proszę 10 min i żaden admin nie odpisuje i zaraz widzę jak Evan lata sobie i chaty patrzy gdy napisałem ze admini są nie ogarnięci wybluzgał mnie i zastraszył banem...

Opublikowano

Theepsilos, mówiłem ro wielu osob, że nie mogę dawać rang. Ty natokiast obraziles cala administracje , ktora ciężko pracowala na serwerse. Evan nie powinienen się tak zachować jak się zachowal. Następnym razem proszę o czytanie to co jest na /warp spawn i tutaj w temacie, a nie pozniej zadawać glupie pytaniana. Jutro was dodam bo piszę s komórki

jLRw2A6.png

Opublikowano

Theepsilos, mówiłem ro wielu osob, że nie mogę dawać rang. Ty natokiast obraziles cala administracje , ktora ciężko pracowala na serwerse. Evan nie powinienen się tak zachować jak się zachowal. Następnym razem proszę o czytanie to co jest na /warp spawn i tutaj w temacie, a nie pozniej zadawać glupie pytaniana. Jutro was dodam bo piszę s komórki

To ja wiem ze ty nie możesz ale evan nie mógł? To przecież wpisanie 1 komendy a ja się ponad 10 min domagałem i tej rangi nie otrzymałem. A on nie był zajęty bo latał sobie nad domkiem nawet jak był by zajęty to nie mógł o tym napisać?

Opublikowano

Master Trojan, Czy mozesz Odbanowac postac o nicku : Slayback

Poswiecilem duzo czasu, a dostalem bana za to ze Evan Pisac nie potrafi LOOL i tylko ja dostalem:/

Opublikowano

Ok wszyscy dodani. SlayBack muszę mieć zgodę na odbanowanie od Evana, ale zapytam go :-)

DOWN: dodani.

magram sorki musiałem zapomnieć

ProEloczłowiek zaraz cie dodamy teraz serwer na chwile off bo wgramy plugin :-)

Medion byłeś na serwie 1 minute i od razu oceniasz -_-' Bardzo mi przykro, że trafiłeś akurat na reset. Ale serwer zaraz ON

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...