Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Argona [Dedyk][RPG][No-Premium][1.0.0]

Zarghor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że serwer został skradziony prawdopodobnie na twoje lub Matsq zlecenie. Hacker FlameON odpisał Xaaardasowi, że zaatakował nasz serwer na czyjeś zlecenie. I nie udawaj kretyna, że nie wiesz o co chodzi. Nawet jeśli to nie ty wydałeś zlecenie to twój kolega. I tak serwer długo nie otrzyma, bo serwer jest opłacony na pewien czas, a wy nie zainwestujecie w niego, bo umiecie tylko kraść.

Ja nie mogę z tą sprawą nic zrobić, ale proszę was o nie wysyłanie żadnej kasy za konto VIP, czy co innego, bo ten serwer i tak zaraz upadnie, a hacker ponownie na zlecenie adminów okradnie kolejny serwer.

jLRw2A6.png

• Odpowiedzi 457
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dość, że serwer skradziony, to główny admin nie ogarnia ^.^ Nie potrafi wyłączyć flagi pvp na spawnie, wszyscy się tam zabijają, i daje za to bana.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że serwer został skradziony prawdopodobnie na twoje lub Matsq zlecenie. Hacker FlameON odpisał Xaaardasowi, że zaatakował nasz serwer na czyjeś zlecenie. I nie udawaj kretyna, że nie wiesz o co chodzi. Nawet jeśli to nie ty wydałeś zlecenie to twój kolega. I tak serwer długo nie otrzyma, bo serwer jest opłacony na pewien czas, a wy nie zainwestujecie w niego, bo umiecie tylko kraść.

Ja nie mogę z tą sprawą nic zrobić, ale proszę was o nie wysyłanie żadnej kasy za konto VIP, czy co innego, bo ten serwer i tak zaraz upadnie, a hacker ponownie na zlecenie adminów okradnie kolejny serwer.

Nie mam pojęcia skąd ten pomysł z zleceniem, ale uwierz mi gdyby ktokolwiek miał coś zlecać na pewną nie kradł by twojego zwykłego szarego serwera nie wyróżniającego się zbytnią z tłumu.

Nie wiem zbytnią również na jakiej podstawie wysuwasz swoje oskarżenia nie posiadając najmniejszego dowodu!

Mogę powiedzieć tylko tyle że twoje gadka nie zniechęca ludzi do gry bo serwer ma się dobrze :) . I na pewna jeszcze będzie się tak trzymał przez bardzo długi okres.

Nie dość, że serwer skradziony, to główny admin nie ogarnia ^.^ Nie potrafi wyłączyć flagi pvp na spawnie, wszyscy się tam zabijają, i daje za to bana.

Nie wiem czy wiesz ale głównym admin zajmował już się wieloma serwerami, i zablokowanie pvp na spawnie nie stanowi dla niego większego problemu ;).

Dla przypomnienia:

Adres IP Serwera: 188.165.215.153:25083 (f3.owncraft.pl:25083)

White List: Off

Opublikowano

Haha to wyjaśnij mi dlaczego posiadacie ip naszego, ukradzionego serwera ?

A powiedz mi gdzie tam piszę że to wasz serwer i gdzie znajdę informację że kiedy kolwiek należał do was ?

O ip możesz zapytać firmę hostingową bo to oni przydzielają IP albo głównego admina który, był, jest, i będzie właścicielem serwera :).

To by było na tyle prosił bym moda o zamknięcie tematu z względu na robienie się wielkiego niepotrzebnego nikomu spamu.

Wkrótce również zostanie utworzoną nowy szczegółowy wątek odnośnie serwera. Pozdrawiam i życzę miłej gry .

Opublikowano

Prawda jest taka: ktoś z was jest oszustem i złodziejem, ale nie mam zamiaru się kłócić, bo serwer macie fajny, co prawda kilka pluginów na krzyż ale lubię serwery z frakcjami i będę do was wpadał. Do tego nie powinieneś reklamować "swojego serwera" w tym temacie i ja już prosiłem moda dawno temu o zamknięcie.

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...