Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Av3nGeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sewer każdy kiedyś padnie, niech będzie nawet za dwa tygodnie, lepsze tyle niż się ma znudzić za jeden dzień... A co do IS to niektórym to nie przeszkadza biorą sobie telefon starych i SMS'ki wysyłają po 30zł, mój kolega tak robi.

Opublikowano

Ciekawy serwerek, przyjemny, tylko najbardziej mi nie odpowiada brak magicznego metalu ;(

jest można go dostać za 25 bodzi bodajże

jak dla mnie serwer za bardzo postawiony na IS, gadałem dziś z kolesiem i miał wykupioną rękawice z IS i jemu np. ku leciały jak szalone a mi 1-2 na godzinę więc lekka przesada, sądzę że serwer niedługo padnie bo teraz w Polsce nie ma już takiego popytu na hard serwery jak kilka msc. temu, teraz górują medium ale i tak życzę temu serwerowi dużo graczy i niech unormalizują IS bo to przegięcie

do6qfp.jpg

Opublikowano

Zaczne tak to co jest z is'a nie wystracza nawet na oplacenie servera. Dlatego nie ma nawet TS'a Serverowego . jest nowy gm który organizuje eventy itp a to ze nie było go pare dni miał swój powód

banner_02.png

Opublikowano

Zapraszam Cie na rozmowę na TS jeżeli masz jakies aluzje .Dziadostwo tak ty bys nawet na hamahi nie postawił

banner_02.png

Opublikowano

No więc tak... Nie polecam serwera jako iż H@ jest nie ogarnięty, poraz kolejny stawia serwa na kilka tygodni i znowu ten serwer padnie tak jak wcześniejszy projekt tego ... axaria.eu.

NIE GRAĆ NA TYM SERWIE - dobra rada.

Pozdro by KoVaL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...