Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Av3nGeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer pod IS, już z miesiąc chyba naprawiają drop ogonów+ które można zdobyć tylko w is, a jak się pyta GM to mówi że dropią, (choć nikomu spośród około 200 graczy nigdy nie dropł). GM'i faworyzują ulubionych graczy, którzy dostają prawie codziennie prywatne bony na exp. Odradzam gre na tym serwie, macie tyle innych serwerów dużo lepszych niż ten szajs.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4x UP nie niecaly miesiac stal tylko okolo 2,serwer super ale jak wyzej pisali,to juz 4 odslona i kazda pod inna nazwa,axaria-fajny klimat ale niestety rowniez zniknal bez przyczyny^^

48774478.jpg

Opublikowano

Mi się serwer podoba.Miły exp,fajnie się dropi,nowe misje które opłaca się robić.Lecz jak będzie tak jak inni piszą w komentarzach to lipa ;(

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

|Działa wam stronka ?

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Yozone lepiej już się w tym temacie nie rozpisuj, bo się tylko pogrążasz. Eventy OX w dalszym ciągu pewnie są z priv-metin, więc każdy odpowiedź zna.

Nie polecam.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...