Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem założyłem serwer surival i nie mogę wbić do gry a po pewnym czasie pisze mi: "took too long to log in " WTF?

I jak usunąć cię z permisionss? :P

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dopierdalają mnie te jebane serwisy hostingowe! Na nic nie da się upnąć a jak się upnie to nagle dla premium tylko pobieranie... Dam update i nowe linki.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mączko, dodaj do FileSonic, albo do MultiUpload ^^ Bo speedyshyre coś niezabardzo :P

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Cześć mąka. Mam problem , otóż zrobiłem download plików na freebuild i permission nie czyta. Nie możemy ustawić rang etc. Pomożesz ? Z góry dzięki.

Opublikowano

Zmodyfikuj paczke freebuild bo nie ma tam permissionsx i setrankpex :P

/.\ UP

.| Ja wgralem permissions z paczki hardcore :) moze u ciebie tak zadziala ,bo u mnie ni ch*** a szkoda :(

.| Down

\./ Maczko mam pytanko mozesz dodac freebuild na innego hosta i ,o ktorej mozemy spodziewać authMe :D

Pozwoliłem sobie dać link do AuthMe Reloaded

http://dev.bukkit.org/server-mods/authme-reloaded/

Opublikowano

@up

Myślisz że o tym nie wiem? Był bug w GroupMenager który został naprawiony ale zajebisty mój internet nie daje rady wysłać owych plików.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Maka dasz info o ktorej zrobisz pliki freebuild z permission ? Bo moj serwer bez tego nie ozyje :D

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

@@@

Update pliki freebulid + survival [na 1.2.3]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A co zmieniles ?

Freebuilda nie da sie pobrac (sciaga po 5 kb/s)

Opublikowano

można prosić jeszcze o dodanie do Freebuild pluginu MobArena ?

dziękuję z gory

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

@up

Myślisz że o tym nie wiem? Był bug w GroupMenager który został naprawiony ale zajebisty mój internet nie daje rady wysłać owych plików.

Maka powiedz jaki bug byl w tym groupMenager?

Opublikowano

Po co bawic sie w GroupManager? Nie lepiej bylo PermissionEX dograc ?

Opublikowano

@up

Mediafire mi nie działa :/. Przez to jebane acta i sopa wszystko padło..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Byłbyś w stanie zrobić takie pliki serwerowe ktore dzialaja np. Permissions albo AuthMe ? Nie da sie zarejestrowac, a po wpisaniu /manuadd Nick Grupa niby wszystko ok a na chacie dalej bialy nick bez prefiksu ani nic

Opublikowano

Ma ktoś link do permissionsEx? Bo ja nie ogarniam jak zrobic grupe w GroupManger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...