Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem ze kumpel nie moze wejsc na serwer. Polaczyl sie z moim hamachi. Mozliwe ze problem tkwi w tym ze on ma premium i ustawienia "online mode" sa na false? Z gory dzieki za pomoc

4.jpg

Opublikowano

Może mi ktos napisać linijke zeby creeper wybuchał zadawl dmg graczom ale żeby nie niszczył klocków bym był bardzo wdzieczny chciałem sam zrobic ale jak ja robie true czy false to i tak nic sie nie zmienia i jeszcze jedno co mam usunąc aby wyl. komende /back

Opublikowano

naprawie to jak będę miał czas ;). Teraz bawie się z pluginem eHardcore :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

HardCore będzie miał update za 2/3 dni ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Po co jest plugin ChestShop jak nie ma iConomy? W opisie pisze że jest ale ja pobrałem pliki Freebuild i tam iconomy nie ma.

Opublikowano

super pliki na każdy serwer :)

tylko dziwne że prz freebulid nie dałeś permissonex bo groupmenagerem nie można robić za dużo w grze komendami

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

mam pliki fb i taki problemik, ze graczom czasami, nieregularnie, po wyjsciu i wejsciu do gry znika eq... czasem znika a czasem nie. nie rozumiem. za pomoc daje lajki

beznazwy1hyo.png

Sygna & avatar by @ILoveVomitI

Zadania:

10 postów []

25 postów []

50 postów []

100 postów [x]

200 postów [x]

Opublikowano

mam pliki fb i taki problemik, ze graczom czasami, nieregularnie, po wyjsciu i wejsciu do gry znika eq... czasem znika a czasem nie. nie rozumiem. za pomoc daje lajki

Jeszcze nie wyszla rekomendowana wersja bukkita i wszystkie pluginy do niej.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

hmnn, nowy problemik z tymi plikami a mianowicie to, ze vip nic nie moze (nawet tepnac sie na spawn) pomozcie plz.

beznazwy1hyo.png

Sygna & avatar by @ILoveVomitI

Zadania:

10 postów []

25 postów []

50 postów []

100 postów [x]

200 postów [x]

Opublikowano

Naprawię all jak wyjdzie rekomendowana wersja :).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po co jest plugin ChestShop jak nie ma iConomy? W opisie pisze że jest ale ja pobrałem pliki Freebuild i tam iconomy nie ma.

A widziales jakie ma pluginy? Nie ma economy tylko Vault ;) Komendy: /money /vault
cb6435461e3a7c13f90c4db36d8c10e2.gif?1332754697

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...