Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Global] Metin2 FastWaithack

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam postać ściętą do połowy i nie mogę się nią poruszać gdy jestem zalogowany do świata gry. Wie ktoś o co kaman? Wszystko zaktualizowane i wgrane jak trzeba.

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1) Metin zpatchowany

2) Instalowanie kamer moda

3) blokada hs

4) pc files v3

a) fix 2

5) zamiana plików fast waithacka z kamer moda

6) PC files "ON"

7) restart metka

8) logowanie do świata gry i postać ścięta

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

Wojownik (mental - jeśli coś to pomoże), broń jaką mam aktualnie założoną to kosa.

Opublikowano

Misiek, wiesz o co chodzi?

Opublikowano

misiek daj filmik jak wszystko to trzeba zrobić, bo w folderze fastwait hack tyle plików jest porobionych że nie da się podmienić, np. jest warrior, assasin, sura, shaman i jak to podmienić w folderze metin 2 jak takich plików tam nie ma!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ok sprobuje reinstall zrobic ;p

@EDIT

nie wiem co sie stalo ;p hhehe ale po reinstallu wszystko dziala thx za pomoc ;p

#2 acha czy moglbys zrobic tak aby postac sie nie przesuwala ...

chodzi mi o to ze gdy uzywam jakiegos mobpullera i moby mnie atakuja char sie przesuwa ;/ przez co nie zbiera np. yangow i czasami nie bije mobow?

Opublikowano

1) Metin zpatchowany

2) Instalowanie kamer moda

3) blokada hs

4) pc files v3

a) fix 2

5) zamiana plików fast waithacka z kamer moda

6) PC files "ON"

7) restart metka

8) logowanie do świata gry i postać ścięta

MAM TAK SAMO !!!! A WSZYSTKO ROBIĘ Z INSTRUKCJĄ

Opublikowano

@up misieksanots253 jeśli wrzucę 2 wersję PC i PC2 problem zniknie ? Bo od kamera wszystko idealnie działa, tylko dmg nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...