Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Global] Metin2 FastWaithack

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt mógłbyś wstawić dokładną instrukcję czy nawet gotowego klienta z wgranymi tymi plikami bo robię wszystko według zaleceń ludzi z tematu a i tak nic z tego nie wychodzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O to chodzi że rozumiem wszystko.Opisze to co robię krok po kroku.

1) Instaluję metka.

2) Pobieram potrzebne aktualizację.

3) Po pełnym zaktualizowaniu metka wrzucam do folderu "hshield" gotową blokadę hs którą pobieram z Twojego poradnika.

4)Instaluję DO GŁÓWNEGO FOLDERU Z GRĄ "Metin2_PC_Files_Mod_v3.exe"

5)Pora na "Metin2_PC_Files_Mod_v3_fix_17112011.rar" plik metin2client.bin wrzucam do głównego folderu z grą (razem z plikem ~5MB). Plik root natomiast wklejam do folderu pack.

6) do głównego folderu z grą wypakowuję "FastWaithack_malyzasieg_pc.rar"

7) Odpalam klienta przez HackShield Bypass v1.4.

8) Po odpaleniu klienta wybieram Pliki PC. ON. Zamykam klienta przyciskiem "wyjdź"

9) Powtórka pkt 7

10) Loguję się do gry= Brak efektów (hack nie działa)

Opublikowano

@2xUP

Niewiem niestety czemu nie dziala na jdenorecznej, pliki sa ok ale nie widzi pliku z informacja o trzymaniu broni a co za tym idzie waithackiem. Jak znajde sposob to dodam fix naprawiajacy ten problem

@UP

Na privie tego nie odpalisz bo to jest modyfikacja na metin2 PL. Jesli znajdziesz kogos kto ci to wytlumaczy jak to zrobic na priva to mozesz sobie zrobic, bedzie dzialalo.

Opublikowano

Znalazłem sposób na ominięcie nie działania waithacka na bronie jednoręcze u woja

A więc : potrzebny będzie multibot by Slait, wersja byle jaka.

1. Należy zainjectować botka do metka z waithaciem (chyba każdy wie jak)

2. wchodzimy w zakładkę multihack, i wybieramy w weapon hold two-handed

I to cała filozofia.

ps. jest jeszcze taki myk, że w każdej chwili można waithacka wyłączyć wybierając w weapon hold Fist.

Opublikowano

Mógłbyś naprawić, żeby na ninji nie wbijało w ziemie ? Bo aktualizowałem gre, wrzuciłem do niej all, zablokowałem hs i ninja stoi na wpół wryta w ziemie.

y5r5.png

Opublikowano

a własnie zrobiles juz ze dziala na 1ręku?

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

Opublikowano

To samo co pisalem wyzej, musisz wlaczyc mltibot by slait 1.7 i tam ustawic w wapeon hold na twohand.

Jak ci nie dziala po kliknieciu on upewnij sie ze prawidlowo wrzuciles pliki i prawidlowa wersje plikow wrzuciles i wlaczyles. Musisz po kliknieciu ON zrestartowac gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...