Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Global] Metin2 FastWaithack

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi w połowie ładowania do gry zacina się metek i stoi w miejscu czyli nie działa szkoda ....;/

reklama

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działało 1 dzien tera właczm i sie loguje i cały czas jest ''zostaniesz połączony z serverem'' a jak odinstalowałem metka teraz wyskakuje mi ze pack/index jest cos nie zgodny , i ze mam spatchowac ale mam spatchowanego ...

Opublikowano

Udało mi się odpalić na PC Files Mod ,ale na małym zasięgu dziwnie to działa mi tam ... Dopiero bije jak ja uderzę mooba , nawet jak stoję przy nim i jak on mnie uderzy to dopiero ja bije ( uderzenie za uderzenie ) , i zanim zabije go to trochę mija ... Więc tak chyba nie powinno być lols ...

Opublikowano

Misiek gdy chce odpalić metka przez PC Files Mod Starter to wyskakuje taki błąd : bladax.jpg, lecz gdy zrobię własne obejście to odpala grę ale crashuje mi ją gdy się już ląduje pasek do gry..

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Misiek gdy chce odpalić metka przez PC Files Mod Starter to wyskakuje taki błąd : bladax.jpg, lecz gdy zrobię własne obejście to odpala grę ale crashuje mi ją gdy się już ląduje pasek do gry..

Ja mam taki sam błąd, ale gdy odpalam przez obejście z tego gotowca wstawionego na mpc to mi działa, ale często wywala błąd ?????????

Opublikowano

Mi to wogóle jak wchodzę na waithacku to pasek do gry ładuje się z 3min około ... Bez waithacka to chwilka . A jak wbije to wolno mi bije ten waithack , coś nie tak mam :/

Opublikowano

Hmm to może ja upne to obejście którego ja używam.

http://www.speedyshare.com/file/5b9zF/metin2client.exe

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d4babd1b115bf862303fdc4cc6393796b8f014bac26b27980779c8c597b459e4-1324123975

Opublikowano

Besiek na tym twoim obejściu tez nie chodzi lecz jak już się ładuje ten pasek ty w lewym górnym rogu wyświetla się takie coś : pliks.jpg po czym gra się błyskawicznie wyłącza. Przeinstalowałem metka, wkleiłem twojego HS, wkleiłem pc files moda v3 i wkleiłem folder misiekantos z wh i nadal to samo..

Opublikowano

czyli w notatniku wpisuje metin2client.bin, a zapisuje jako metin2client.bat? Jeśli tak to nie dziala

Opublikowano

No odpalam gre loguje sie do wyboru postaci i jak laduje sie ten pasek do gry to crashuje mi gre

Opublikowano

HardcoreJP może pobierz gotowca i na nim sprawdź, mi na gotowcu działało fajnie.

Do gotowca musisz wrzucić pc moda v.3 i fixa wszystko od Misiekantosa, potem wrzucasz paczkę i działa, przynajmniej mi.

Opublikowano

Mam pytanko. Czy da się w jakiś sposób odpalić to wh na metin2.com ? Jeśli tak to jak. Za jakiegos mini tutka daje limit ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...