Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Global] Metin2 FastWaithack

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozni sie tym ze szybciej zadaje hity bez odstepu czasowego jak to bywalo w waithacku np. tym z kamermodem.

Do pobrania jest wersja z malym jak i z duzym zasiegiem (na filmiku jest duzy).

Maly zasieg jest idealny jesli chodzi o bicie metina i nie uderzanie mobow niedaleko niego.

Opublikowano

Czyli np. mam 18lv

i expie na bezduchach

i czesto dedam

To najlepiej maly ?? ( nie bije metkow )

//

Ech poczekam sobie 30min bo dopiero sciagalem z hotfile ; /

//Ten pcfiles co masz w sygnie to o ten chodzi??

39641529395781523370.jpg
Opublikowano

A nie idzie zmodyfikować zasięgu wersji big tak, by atakowała właśnie tych łuczników? Dokładnie to chodzi mi o dzikich łuczników z m2.

Opublikowano

( ... ) wypróbowałem i napisze tyle Wow ( ... ) = są 2 bugi, pierwszy - moby które są centralnie za moja postacią są uderzane tak jak w starym waint hacku, a drugi - postać ( w tym przypadku wojownik ) cały czas pokazuje animacje poruszania się, nawet gdy stoi w miejscu ( gdy atakuje postać zachowuje się normalnie )

Opublikowano

Panowie mam taki problem sciagłem Metin2_PC_Files_Mod_v3.exe i to FastWaithack_malyzasieg_pc

wszystko ladnie sie połaczylo ale wpisuje login haslo i pisze zostaniesz połaczony z serverem i czekam i czekam moze jeszcze jest cos potrzebne

_

_

_

i teraz sciaglem Metin2_PC_Files_Mod_v3_fix_17112011 to loguje wybieram postac i laduje mi sie pasek i staje w miejsu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...