Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] | [KLASY POSTACI] | [1.0.0 !] | [NO-PREMIUM, NO-WHITELIST!] | [LAGI OFF] | [EKONOMIA] | [GILDIE] | [DOBRE PLUGINY] | TERRACRAFT !

Lunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server bez sensu.. Lagi jak cholera ! .. Sama dzieciarnia na servie.. i nie ogary .. Nie Polecam !.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lagi są na serwerze, jak ktoś ma internet z Iplusa i jeszcze wykorzysta limity. Osoba wyżej chciała "wymusić" na mnie rangę; napisane jest w regulaminie wyraźnie, że nie zmieniam rang...

No i REFRESH ;)

Za niedługo ModPack z własnym Launcherem :)

Opublikowano

To co wyżej

ALE:

Przed godziną adminom odbiło i z mojego domu 3poziomy pozostał jeden magazyn szczątki powierzchni oraz 1piętro pod lawą :)

Trzeba na nich uważać.

Opublikowano

dlaczego mam bana na tym servie??

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

1. Imię.: Radosłąw

2. Wiek. : 11lat

3. Od kiedy grasz na serwerze. : Na serverze gram od 1 godziny.

4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? : Staram się odwiedzać server przez 5 godzin.

5. Znajomość Bukkitu. : Moja znajomość Bukkita wynosi 50%

6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit.: Moja znajomość WorldGuarda/WorldEdita wynosi również 50%.

7. Składki na serwer? : Jeszcze nie złożyłem.

8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz " -.-" : Interesuje się  : informatyką , sportem , MineCraftem , muzyką , filmami , rodziną.W wolnych chwilach lubię : wychodzić na świeże powietrze oraz do sklepu.

9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? : Ponieważ lubię bardzo pomagać innym oraz mam pomysły w upiększeniu servera.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Lunner dlaczego mam bana na tym servie?

grałem ok. 2-3 h a następnego dnia ban ;/

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Serwer Dupiasty Banują za nic head admin Worlder Skasowal mi dzialke byla 15x15 i mojemu koledze i mi skasowal dzialke mi bo wyzwalem Go a Mojemu Koledze za to że jest moim Kolegą ...

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

kaino ogarnij się najpierw piszesz ze banuja za nic a potem piszesz ze wyzywałeś adminowi więc ogarnij się i polecam chodzić na lekcje polskiego bo piszesz bardzo niezrozumiale

a twoi kolega stracił działkę bo pewnie ta działka była na ciebie

Kaino twoi post który napisałeś powinien wyglądać tak

Serwer dupiasty banują za wyzywanie adminowi i po zbanowaniu usuwają działki,

dJ.jpg

Opublikowano

1. Imię.: Wiktor-nick w grze wiktorwos102

2. Wiek. : 14/15 lat

3. Od kiedy grasz na serwerze. : Od poczatku z malymi przerwami

4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? : Staram się odwiedzać server jak najczesciej

5. Znajomość Bukkitu. : Moja znajomość Bukkita wynosi 80%.Edytuje pluginy na zyczenie .Kazdy

6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit.: Moja znajomość WorldGuarda/WorldEdita wynosi również 80%.(nie znam pojęc dotyczacych kul itp)

7. Składki na serwer? : Nie stac mnie na takie rzaczy.

8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz " -.-" : Interesuje się nbsp; : informatyką(Zaczynam programować w javie , sportem , MineCraftem , W wolnych chwilach lubię grac na wszym serwerze

9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? : Ponieważ moim zadaniem jest ciągłę ulepszanie serwera gdyż nigdy nie jest on doskonały

sygna4.jpg
Opublikowano

1. Imię. Dawid

2. Wiek. 14

3. Od kiedy grasz na serwerze. Od 7:00 ^^

4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? sporo ale tez mam brata i wchodzi na kompa..

5. Znajomość Bukkitu. Znam

6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit. Znam

7. Składki na serwer? Zależy jakie będą ale raczej tak

8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz ) Jestem Dawid mam 144 lat gram w mc od 1.3 i Lubie Nallleśśśniiikiii , interesuje sie pilką i innymi sportami

9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? Hm , myśle ze jestem ogarnietym graczem minecraft jeszcze żadnego serva nie rozwalilem gdy mialem moda/admina tak jak robia to inni op jesli chcecie wybierzcie jesli nie to nie wiem ze jeszcze mnie nie znacie ale mnie poznacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...