Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] | [KLASY POSTACI] | [1.0.0 !] | [NO-PREMIUM, NO-WHITELIST!] | [LAGI OFF] | [EKONOMIA] | [GILDIE] | [DOBRE PLUGINY] | TERRACRAFT !

Lunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer do dupy nikt nie umie wgl pomóc no ludzie ogar

• 1. Imię. Hubert
    • 2. Wiek. 13
    • 3. Od kiedy grasz na serwerze. tydzień może 2
    • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? oj dużo po za szkołą gram
    • 5. Znajomość Bukkitu. Uczę się nie oczekuję oczywiście ,że mnie od razu przyjmiecie myślę ,że do tego czasu będę wiedział dostatecznie wiele
    • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit. Uczę się i myślę ,że ogarnę
    • 7. Składki na serwer? Zależy jakie będą ale raczej tak
    • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-)Nazywam się Hubert jak to wyżej wspomniałem.Lubie grać w piłkę nożną i grać na komputerze.Z rówieśnikami nawiązuję dobre kontakty.
    • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? Hmm.Chyba kiedyś muszę spróbować lubię ten serwer i raczej nikt mnie zbytnio nie lubi.

No nie wiem...

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• 1. Imię.kubageolog
  • 2. Wiek.12
  • 3. Od kiedy grasz na serwerze.od 3.12.2011.
  • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze?12 godz.
  • 5. Znajomość Bukkitu.Znajomośći mam dobre umiem dawać cuby i itp.
  • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit.Znajomośći bardzo dobre.
  • 7. Składki na serwer?Jak bedzie trzeba zapłace.
  • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-)Mam na imię Kuba mam 12 lat.Lubię grać w piłke nożną i w kosza,najbradziej lubię biegać.
  • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać?Myśle że jak wybierzecie mnie to nie porzalujecie,a jak nie to trudno.

Opublikowano

Zjebany server, nie wchodzcie na niego dostalem bana za to ze znalazlem diamenty i oddalem je i tak dostalem bana

Admini to zryte dzieciaki...

Opublikowano

Dostałeś bana, ponieważ mimo zakazu administracji nadal trzymałeś znalezione przez przypadek diamenty. Miałeś je, ponieważ widziałem na konsoli próbę handlu - za 50$ 10 diamentów...

Opublikowano
nadal trzymałeś znalezione przez przypadek diamenty.

No widzicie to wszystko wyjaśnia znalazlem diamenty z trupa normalnego gracza i bana dostalem pff

p.s : też jestem z chorzowa ^^

Opublikowano

Z trupa gracza... nie ściemniaj, bo mam listę co z kogo wypadło o jakiej porze, w jakich okolicznościach na którym chunku :)

P.S 10 górą !

Opublikowano

• 1. Imię.Adrian
  • 2. Wiek.16
  • 3. Od kiedy grasz na serwerze.od wczoraj
  • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze?3h
  • 5. Znajomość Bukkitu.znakomita
  • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit.Ogromna
  • 7. Składki na serwer?WTF?
  • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-)mam 16 lat lubie grać na serwerach nie survival potrafie być świetnym moderatorem byłem nie raz na serwerach i nie narzeekali admini jestem w pewnym stopniu dyslektykiem więc proszę nie sądzić po pisowni że jestem niedorozwinięty ;D
  • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać?Czas najwyższy by ogar na serwerze powstał po co na mapie parkour dawać trase do skrzyni z diamentami gdzie diamentów nie ma - co oznacza oburzenie oraz niesprawiedliwość myśle że się nadaje ponieważ dzieże ogromną wiedzą na temat World Edita - Mod idealny gdyż potrafie dawać cuboidy ;) ale to sami oceńcie

Opublikowano

Kolega wyżej nakur*ił bezsensownego posta (zresztą włączył w grze chat spammera), są gildie, tylko bez zbędnych pluginów i jakoś da się grać. Ja napisałem, że to survival ? To jest RPG, następnym razem czytaj temat jak i opis -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...