Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] | [KLASY POSTACI] | [1.0.0 !] | [NO-PREMIUM, NO-WHITELIST!] | [LAGI OFF] | [EKONOMIA] | [GILDIE] | [DOBRE PLUGINY] | TERRACRAFT !

Lunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZFKah.png

Masz dosyć kolejnych serwerów, w których tylko się buduje i buduje ? Zagraj na naszym serwerze, na którym nie ma czasu na nudę ! :)

Kd9dM.png

* Nie posiadamy pluginów takich jak Jobs czy Questy. Zamiast tego wprowadzony został ciekawy system ekonomiczny uzupełniających się grup.

* Dostępne są aktualnie 3 klasy : Najemnik, Górnik, Drwal

* Gwarantujemy dobrą zabawę :)

E8Wp8.png

Sloty : 23

PVP : ON poza miastem

Typ : RPG

Premium : OFF

Whitelist : OFF

Moby : ON

IP : 94.23.246.207:25090

White list zniesiona !!!

S2 Cs-MPCforum

:)

Screen miasta :

weaFi.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo o to chodzi... to nie jest serwer na którym da się grać samemu, gdyż nie wytworzymy sobie niezbędnych nam materiałów :)

Opublikowano

Nie bez powodu otwarta jest rekrutacja na moderatorów. Powiedz mi z czym miałeś problem... wszystko jest wypisane w regulaminie, ale jak gały Cię bolą i nie chce Ci się czytać, to nie wyrażaj negatywnej opinii o serwerze :)

Opublikowano

Powiem tak, gildie były, nie wyświetlały prefixów... jeśli znajdę odpowiedni system chatu to wgram je na nowo ;)

NABÓR NA MODERATORÓW ! PODANIA TUTAJ WEDŁUG WZORU ! :

• 1. Imię.
  • 2. Wiek.
  • 3. Od kiedy grasz na serwerze.
  • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze?
  • 5. Znajomość Bukkitu.
  • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit.
  • 7. Składki na serwer?
  • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-)
  • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać?

Opublikowano

• 1. Imię. Marcin
  • 2. Wiek. 12 (wiem, mało :( )
  • 3. Od kiedy grasz na serwerze. Na serwerze gram kilka dni, ale udało mi się już zyskać dosyć pozytywną popularność u: ,,Wiktora'' i ,,Agatki''
  • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? Gram codziennie odkąd wyjdę ze szkoły, do zejścia z kompa.
  • 5. Znajomość Bukkitu. Bukkit znam bardzo dobrze
  • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit. Potrafię tworzyć cuboidy, flagi. Tworzyć wieże,sfery itp
  • 7. Składki na serwer? Jeszcze żadnych nie złożyłem (nie jestem pewien jak <_< )
  • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-) Serwer bardzo mi się spodobał, zwłaszcza tryb, który uniemożliwia granie samemu (Mniej NO-LIFE). Jeżeli chodzi o mnie, jestem tajemniczą osobą. Uzdolnioną pod względem ocen. Głównie siedzę na kompie, przez co niektórzy mogą nazywać mnie No-Life.
  • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? Nie wiem, czy jestem godny, ale mam kilka pomysłów, które mogą ulepszyć grę na serwerze.

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano
  • 1. Imię. Marcin
  • 2. Wiek. 12 (wiem, mało :( )
  • 3. Od kiedy grasz na serwerze. Na serwerze gram kilka dni, ale udało mi się już zyskać dosyć pozytywną popularność u: ,,Wiktora'' i ,,Agatki''
  • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? Gram codziennie odkąd wyjdę ze szkoły, do zejścia z kompa.
  • 5. Znajomość Bukkitu. Bukkit znam bardzo dobrze
  • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit. Potrafię tworzyć cuboidy, flagi. Tworzyć wieże,sfery itp
  • 7. Składki na serwer? Jeszcze żadnych nie złożyłem (nie jestem pewien jak <_< )
  • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-) Serwer bardzo mi się spodobał, zwłaszcza tryb, który uniemożliwia granie samemu (Mniej NO-LIFE). Jeżeli chodzi o mnie, jestem tajemniczą osobą. Uzdolnioną pod względem ocen. Głównie siedzę na kompie, przez co niektórzy mogą nazywać mnie No-Life.
  • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? Nie wiem, czy jestem godny, ale mam kilka pomysłów, które mogą ulepszyć grę na serwerze.

Moim zdaniem się nadajesz ; ) Znam Cię z servera , i Cię szczerze polubiłem ; P

2402078843.png

I Love This!

<3

Opublikowano

pfff

przez jedna pomylke zostalem zdegradowany ze stanowiska moda -.- zadnej powtornej szansy .

Co prawda to nie byla mala usterka lecz ze skupieniem i uporem udalo mi sie ja naprawic.

Teraz probuje sie odkupic jako opiekun lasu ale czuje ze to koniec mojej kariery na serwerze ..

sygna4.jpg
Opublikowano

• 1. Imię. Hubert
  • 2. Wiek. 13
  • 3. Od kiedy grasz na serwerze. tydzień może 2
  • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? oj dużo po za szkołą gram
  • 5. Znajomość Bukkitu. Uczę się nie oczekuję oczywiście ,że mnie od razu przyjmiecie myślę ,że do tego czasu będę wiedział dostatecznie wiele
  • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit. Uczę się i myślę ,że ogarnę
  • 7. Składki na serwer? Zależy jakie będą ale raczej tak
  • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-)Nazywam się Hubert jak to wyżej wspomniałem.Lubie grać w piłkę nożną i grać na komputerze.Z rówieśnikami nawiązuję dobre kontakty.
  • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? Hmm.Chyba kiedyś muszę spróbować lubię ten serwer i raczej nikt mnie zbytnio nie lubi.

Opublikowano

omg najwiekszym dresem tego serwera jest sam WOLDER ! I PODPIERNICZYL NUTELLE AGATCE! BANA MU!

sygna4.jpg
Opublikowano

• 1. Wiktor
  • 2. 15
  • 3. Od 20 minut :P
  • 4. Od dwóch i pół do czterech godzin
  • 5. Wszystkie popularne pluginy...
  • 6. Całkowita
  • 7. Jasne, że tak...
  • 8. Interesuję się informatyką, sportami - piłka ręczna, nożna, pływanie synchroniczne.
  • Często lubię sobie usiąść i sprawić przyjemność innym :P
  • Lubie też pomagać innym i sprawiać im radość ;x
  • Wiem ,że nie jest to zbyt obszerna wypowiedź, ale po co to komu
  • jeśli H@ będzie chciał się więcej dowiedzieć to mi to zakomunikuje ;)
  • 9. Ponieważ myślę, iż z tych wszystkich podań mam największe predyspozycje ;)
  • Jak również doświadczenie w świecie bukkit'a i minecraft'a...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

pfff

przez jedna pomylke zostalem zdegradowany ze stanowiska moda -.- zadnej powtornej szansy .

Co prawda to nie byla mala usterka lecz ze skupieniem i uporem udalo mi sie ja naprawic.

Teraz probuje sie odkupic jako opiekun lasu ale czuje ze to koniec mojej kariery na serwerze ..

Usuwając Cuboida miasta zostałeś zdegradowany, niepotrzebnie mieszałeś, musiałem wgrywać przez to starą mapę.

Kotkowski dostał moda testowego, dzisiaj przejrzę logi i może awansuje.

Opublikowano
  • 1. Imię. Hubert
  • 2. Wiek. 13
  • 3. Od kiedy grasz na serwerze. tydzień może 2
  • 4. Ile dziennnie poświecisz czasu na serwerze? oj dużo po za szkołą gram
  • 5. Znajomość Bukkitu. Uczę się nie oczekuję oczywiście ,że mnie od razu przyjmiecie myślę ,że do tego czasu będę wiedział dostatecznie wiele
  • 6. Znajomość WorldGuard/WorldEdit. Uczę się i myślę ,że ogarnę
  • 7. Składki na serwer? Zależy jakie będą ale raczej tak
  • 8. Coś o sobie. (No ale bez jaj, że mi tu jedno zdanie napiszesz -.-)Nazywam się Hubert jak to wyżej wspomniałem.Lubie grać w piłkę nożną i grać na komputerze.Z rówieśnikami nawiązuję dobre kontakty.
  • 9. Dlaczego mamy Ciebie wybrać? Hmm.Chyba kiedyś muszę spróbować lubię ten serwer i raczej nikt mnie zbytnio nie lubi.

Myślę, żebyś napisał trochę więcej o sobie. Pomyślę nad tym...

Opublikowano

Hmm no to ok interesuje się muzyką w stylu rap lubię grać w takie gry jak The Elder Scrolls V : Skyrim jak i w minecrafta lub w PES 2011.Moje oceny nie są najlepsze lecz z pewnością daję radę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...