Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT+FAQ] KDBot dla serwerów vsro files

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gram na glory i tam sa tablety d13 bot tylko do d12 ma ktos to zeby zbieral d13? jaki plik czy cos bardzo prosze o pomoc tablety sa bardzo drogie

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktos moze ma tlumaczenie jakies tej strony z bota? albo po czesci orietuje sie ktore co znaczy :) chodzi o to zeby podnosil tylko sox przedmioty... niechodzimi o tlumaczenie zakladki "ADVANCED"

post-76067-0-28825200-1328780799.jpg

Opublikowano

gram na HarukiSro, wie ktoś jak w ipfinder dodac ten serwer, mam tam trzy inne ale mojego nie ma.. szulem sporo i nic nie znalazłem w odpowiedzi na moje pytanie wiem że KDbot działa bo widziałem jak na bocie biegają.Proszę o odpowiedz.

używaj proxy

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ustawić bota żeby expił , bo u mnei cały czas stoi ale wrzuca buffy itp . Tylko nei chce zabijac potworow

zmien moze kordy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, mam taki problem: bot na spocie działa jak należy, ale gdy padnę i pojawiam się w mieście bot i gra się zacinają, mogę dać tylko zakończ proces. Czasami również wyskakuję błąd z "phConnector01" (program przestał działać) na spocie jak i w mieście. Mam win7 64bit, na wszystkim poustawiane zgodności i uruchom jako administrator, wszystkie biblioteki itp mam ściągnięte. Gram na atomix, na ich cliencie. Wie ktoś jak naprawić ten problem?

Opublikowano

Witam . Gram na HarukiSro i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was posiada na niego Loadera (multiclienta) , bo chciałbym odpalać 2 chary .

Jeżeli ktoś posiada taki programik to proszę o link do niego :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem z error 5 , zmieniem jezyk komputera na Angielski ale nadal mi wyskakuje ten blad . : (

Opublikowano

Mam problem z KDBotem ... chodzi o zbieranie itemow ... nie zbiera pet wszystkiego tylko postac... zaczelo sie tak dziac jak wrzucilem do bota pliki ze 120lvl itemy, mooby i skille jak ustawic zeby pet zbieral a nie postac ? i jak nazywaja sie soxy w d12 bo wpisuje RARE i nic ? :(

Opublikowano

Witam, mam taki problem: bot na spocie działa jak należy, ale gdy padnę i pojawiam się w mieście bot i gra się zacinają, mogę dać tylko zakończ proces. Czasami również wyskakuję błąd z "phConnector01" (program przestał działać) na spocie jak i w mieście. Mam win7 64bit, na wszystkim poustawiane zgodności i uruchom jako administrator, wszystkie biblioteki itp mam ściągnięte. Gram na atomix, na ich cliencie. Wie ktoś jak naprawić ten problem?

Czy na tem serwie są nova itemy?

Witam . Gram na HarukiSro i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was posiada na niego Loadera (multiclienta) , bo chciałbym odpalać 2 chary .

Jeżeli ktoś posiada taki programik to proszę o link do niego :)

Wystarczy odplaic drugiego phconnectora (zmien ip) i w edxsilk wpisac nie 10001 tylko 10002 i działa

co mam zrobic jezeli mi to wyskakuje http://imageshack.us...ksbotissue.png/

zmień w edxsilk 15778 na 10001

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziala to komus na infinity road? Albo chociaz ktos ma poprawne ip? Ja loguje postac i w bocie nawet nie pokazuje mi ile moja postac ma hp ;/

w4x4.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Ustaw odnowa, sprawdz zapore, anti virusa ( najlepiej usun ) i library files, netframework 4, c++.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

am problemz C5 a jak zmienie jezyk na Angielski to nic na kompie nie dziala silk nie daje sie uruchomic nawet glupia mozilla nie dziala. Widzi ktos jakies rozwiazanie ?

Opublikowano

Mam ten sam problem, gram na Duckroad. Moglby ktos odpowiedziec jak to naprawic.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

PHconnecter odpaliles i poprawnie ustawiles ?

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...