Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT+FAQ] KDBot dla serwerów vsro files

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A może istnieje jeszcze jakiś bot działający pod vsro? bo ten już doprowadza mnie do szewskiej pasji

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

też bym prosił o upnięcie bota , waży mało więc to chyba nie jakiś wielki problem ...

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Witam. Mial ktos moze problem polegajacy na tym ze proxy itp dziala odpalam loadera zmieniam port na 20001 w obu i zaznaczam ptaszkami. Daje start odpala mi sie okienko SRO_Client i na tym sie konczy, nic wiecej sie nie dzieje:/ Silka odpalam pod server hellroad!! Prosze o pomoc i z gory THX :P

Opublikowano

Download ''Zippy'' Ten sam plik co jest byl na megaupload (UP kochane FBI :X)

http://www9.zippyshare.com/v/45013585/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/file/b11dd951ca0af946c92b318b680c16262c9d87cf0a785ad09ffb70849a6a7ee6/analysis/1327968588/

Opublikowano

Problem na windows 7 postaci nie wczytuje,pomocy panowie???Czas zmieniony i region..porty proxy tez..

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

A ja mam pytanie dotyczace skilli otoz nie chca mi sie zaladowac ulepszone skille wizza, bot widzi tylko te podstawowe typu ice bolt itd:/ Ma ktos jakis pomysl? Sciagalem takze poprawke do skilli 120lvl ale to tez nic nie dalo;( Prosze o pomoc

Opublikowano

gram na HarukiSro, wie ktoś jak w ipfinder dodac ten serwer, mam tam trzy inne ale mojego nie ma.. szulem sporo i nic nie znalazłem w odpowiedzi na moje pytanie wiem że KDbot działa bo widziałem jak na bocie biegają.Proszę o odpowiedz.

Opublikowano

Czy tutaj wchodzi kotś jeszcze wogóle i czy można liczyć na jakąś pomoc gdyż mam problem i byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś pomógł mi. Gram na Infinitesro serwer na plikach vsro prywat silka,puszczam kd bota,wszystko było okej tylko że teraz mam taki problem iż włączam bota i loadera i pokazuje sie logo silka ten taki kwadracik i ciagle on jest nie znika czyli nie pojawia sie logowanie tylko ciagle ten emblemat kwadratowy silka ktoś wie co to może być jak to zrobic aby działało?

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ustawić bota żeby expił , bo u mnei cały czas stoi ale wrzuca buffy itp . Tylko nei chce zabijac potworow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...