Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT+FAQ] KDBot dla serwerów vsro files

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otoz jak odpalam silka przez loadera to pojawia sie blad chinskie znaczki i cyfra 9 na koncu w nawiasie. Jesli odpale go przez loadera bez zaznaczonych redirect ip to odpala silka bez problemow. Jakies pomysly?

Opublikowano

@UP

Albo nie działa Ci phConnector, albo coś go blokuje. Wyłącz antywirusy, jeśli nie pomoże, spróbuj odpalić phConnector.exe i napisz tu, jaki wywala komunikat.

Opublikowano

@Up

Póki sam nie sprawdzisz, to nie będziesz wiedzieć. Z tego co mi wiadomo, powinien działać na większości serverów, tylko trzeba dobrze ustawić :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

co zrobic jesli w ipfinderze nie pokazuje mi serwera na ktorym chce grac?

pokazuja mi sie tylko clas#1, bloody-rose, blody lillium i daimond

Opublikowano

No hej.. Ja mam jeszcze inny problem, mianowicie... Wszystko mam poustawiane jak należy. W sumie mam poustawiane jak mój kumpel który boci bez żadnych problemów. Mamy ten sam system bo Win7 64bit. Do rzeczy. Uruchamiam sobie bota ze zgodnością winxp sp3 jako administrator, potem loadera, też jako administrator. Biore sobie 'Launch!' zaznaczam dwa redirecty, zmieniam górny na 10001, klikam start i wyskakuje mi błąd z chińskimi krzaczkami i (9)... Wie ktoś jak to naprawić.? Dodam, że kumpel śmiga bez phconnectora, a ja mam z nim problem, bo gdy próbuję go odpalić wyskakuje komunikat... Aplikacja została nie właściwie uruchomiona (0xc00007b cośtam cośtam)... I kiszka. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź. I jeszcze jedno. Kiedy nie zaznacze redirectów wszystko ładnie śmiga, tylko mi postaci bot nie wczytuje... Pomóżcie mi błagam. ^^

Opublikowano

Siema mam problem, wszystko mam dobrze ustawione IP itp. lecz gdy klikam Start na loaderze po chwili wyskakuje mi ten "run-time error '5':" po kliknieciu OK wywala mnie z bota =/

Jezyk jak widac mam zmieniony, liblary files mam zainstalowane, nawet antyvirusa i zapore wylaczylem i ciagle to samo:)

Prosze o szybka pomoc. Moje gg: 1503551

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Witam.

1. Błąd z item.txt

- uporałem się

2. Runtime Error 5

- dalej mi wyskakuję ten błąd nawet po zmianie systemu na Win7 i odpaleniu go z godnością xp. Pozmieniałem te języki regionalne i to wszystko.

Poddaje się niech mi to ktoś wytłumaczy.

3. Użytkownicy Visty bądź 7 odpalają wszystko ze zgodnością xp oraz uruchom jako administrator.

- To jest nie problem.

Chce kogoś prosić o pomoc bo piszę dużo użytkowników że mają taki błąd.

Albo jeśli ktoś się z tym błędem uporał niech też napisze.

Walcze z tym już od kilku godzin.

Nie piście w ten sposób że wszystkie nie próbowałem, oczywiście że to robiłem bo wszystkich metod próbowałem nawet zmiany systemu.

Jak by co gram na LegiaOSro

http://www.mpcforum....rror-5-naprawa/

Zrobione dla win 7 działa. Opcja szukaj nie boli.

Dobra to nie wszystko następujący błąd to jest ustawienie portów odpowiednich.

W [phConnector]:

IP=178.162.191.53

Port=15779

ListenPort=10001

BotPort=20001

Developer=0

A w edxloader daję:

10001

10001

I wywala mi że z serverem nie chce się połączyć.

Opublikowano

Ip finder pokaże ci ip server'a te które ma wpisane.

W phConnector ustawiasz ip server'a jeśli grasz na dwóch serverach to musisz zmieniać.

Ip server możesz uzyskać z .pk2 lubi sprawdzając jak jesteś na serverze poprzez w cmd wpisanie netstat.

Co do mojego wcześniejszego posta.

Problem został rozwiązany chodziło o ustawienie w phConnector portu odpowiedniego czyli na takim jakim działa server.

Opublikowano

Problem

Wczoraj wszystko dzialalo pieknie, ladnie, po czym dostalem dc, nastepnie gdy chcialem znowu odpalic bota dostawalem dc az to tej pory i nie wiem co mam zrobic...

kiedys mialem taki problem i ktos mi poradzil zeby cos usunac ale nie mam pojecia co , chyba ze to nie chodzi o to :P ma ktos jakis pomysl jak to naprawic;?

edit.

dodatkowo probowalem zainstalowac jeszcze raz calego bota. teraz dostaje dc odrazu przy wlaczaniu silka blad "NetError"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wypowiedz nie jest zwiazana z tematem... ;) poprosze warna dla kolegi;]

Aż kolwiek odp. Jest zwiazane z Botem i opinia na ten temat ktora pomoze potencjalnym przyszlym uzytkownikom na podjecie decyzji czy oplaca sie z tym czym meczyc... Dziekuje dobranoc

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje to jest gówno no ale ja jestem człowiekiem któremu to nie przeszkadza :) Lubię się czasami pomęczyć bo mam mam dużo cierpliwości i uczę się czegoś nowego zawszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...