Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Mega Unlocker.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal ten sam błąd

jaki -.-?

3.wroc do koszar

4. odpal hacka kliknij "fix double XP"

5. dodaj expa

jezeli to nie pmoznie nie mam pojecia podaj tresc bledu lub screenshota

netframework 4 zainstalowales?

Opublikowano

Siemka!

Użyłem tego hacka, żeby wbić 10 prestiż i zresetować wszystkie staty. Zresetowały się, wbiłem na serwa (żeby się wszystko zaakceptowało ), wchodzę w koszary, klikam Rankingi DM : zabójstwa 2k dead 1k ( tak na oko ) z DMD tak samo... Jak wyczyścić wszystko na zero ?

Z góry dzięki

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy ktos dostal juz za to bana? Bo wlasnie tego uzylem dodalem sobie bron, perki, lvl, prestiz, zabicia, dedy, asysty i nie mam zadnego problemu jedyny jest problem z tymi broniami ale moze mi sie pofarci i nie dostane bana....

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Bywalec
Opublikowano

Czy ktos dostal juz za to bana? Bo wlasnie tego uzylem dodalem sobie bron, perki, lvl, prestiz, zabicia, dedy, asysty i nie mam zadnego problemu jedyny jest problem z tymi broniami ale moze mi sie pofarci i nie dostane bana....

Jakby co to informuj :)

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

ja se zmienie tylko jeszcze czas gry... Najwyzej napisze do supportu ze trafilem na shackowanego hosta bo podobno jest kilka..

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

@up

wszystko jest wykrywalne, jeśli dasz sobie 10 prestiż 80 lvl, a bedziesz mial 10 godzin przegranych.

xxxxxxx

Opublikowano

@up

Nie używać tego syfu, żeby nie dostać bana.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

A czy da radę żeby edytować sobie "w grze" czas, który już przegrałem? Np. z 20 godz. na 48?

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Siemka! Cheatowałem troche na Mw2 więc się znam na temacie.

Jeśli hack rzeczyiwście zadziała, ban na 25%. Statystyki nie grają znaczenia, bo Steam bardziej patrzy na programy które ingerują z plikiem wykonywalnym (.exe), dlatego np. jak wbijesz na shackowany serwer, nie mozesz dostac bana, poniewaz nic nie ingerowalo z twoim plikiem .exe, za to host, jak najbardziiej, ponieważ to on wciska kod źródłowy moda. Za takiego EAM'a w MW2 bana sie nie dostawało, ale obiło mi się o uszy, że pierwsze bany w MW3 za rank hacki już poleciały. Więc dzaiłacie na własne ryzyko.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
wszystko jest wykrywalne

No to masz odpowiedź , czytaj ze zrozumieniem , za hacki bana można dostać zawsze wiec to twój wybór ale uważam ze jest nie wykrywalny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...