Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Mega Unlocker.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię hack który odblokowuje dana rzecz (wszystko pokazane na ss) od broni przez lvl po tokeny

7hx89wzwau4h.png

Instrukcja:

-Ściągasz hack

-Wypakowujesz go

-Uruchamiasz go

-Włączasz grę (start)

-Idziesz do baraków

-Aktywujesz co chcesz

-Grasz parę rund aby się zapisało

Downoload:

http://www.multiupload.com/UXJ8T260KG

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=01bb68e38bd87e2a349b52d879199aa2e437e7d0af5f79ceb71273d79fefe2b7-1326054022

Dodatkowe Uwagi:

-Hack działa tylko na daną wersje więc jeżeli będzie update przestanie działać

Temat będzie aktualizowany!

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko dobrze, tylko mi powiedz jedno.. jeżeli mam Avasta to mi wykryje virusa?

Ostatnio pobrałem jakiś tam hack, żeby sprawdzić czy działa, ocenić, itd - następnego dnia włączam komputer i przy starcie skanowało mi system przez 2 godziny, a potem usuwało przez prawie 30 minut.

Na końcu umieć dopiskę, że jest za to ban - szybciej niż się gracze spodziewają. =]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kurde czyli jak zagram nowa bronią to będę mieć odrazu full i nie da się tego wyłączyć ?! Cos mi to pachnie banem. Widze ze muśże przestać grac nowymi broniami ...

Proszę cie następnym razem pisz o takich rzeczach ...

Opublikowano

kacpeirski , jeżeli masz wolny czas to nie masz się czego bać ;P wystarczy ze bedzierz dziś długo grał a automat ci zaliczy (btw za pierwszym razem tylko resnie ci lvl o 1 dzien)

Opublikowano

Gorzej jak mu wpadnie PD na znaku titles w górnym rogu, oczywiscie trzeba dobrze wiedziec co robic tym programem ja sie bawiłem 3 dni temu ...

Opublikowano

No niestety, ja nie miałem szczęścia... tylko włączyłem program i już w prawym górnym rogu nad emblematem pojawiło się małe XP.

To teraz tylko czekam na bana, o rajuuu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No niestety, ja nie miałem szczęścia... tylko włączyłem program i już w prawym górnym rogu nad emblematem pojawiło się małe XP.

To teraz tylko czekam na bana, o rajuuu.

dokladnie to samo wlaczylem chcialem zmienic EXP wedlug tablicy i odrazu pojawila sie ikonka PD, wywala mnie z kazdej gry jak tylko kogos zabije ;/

Opublikowano

Jest wyjscie z tym PD wyjdz z gry restart steam odpl gre wejdz do gry jak jeszcze bedzie to wywalanie z serweru to powtorz to jeszcze raz ...

Opublikowano

Jest wyjscie z tym PD wyjdz z gry restart steam odpl gre wejdz do gry jak jeszcze bedzie to wywalanie z serweru to powtorz to jeszcze raz ...

mi nie pomaga reset steam, pisze ze "utracono polaczenie z siecia" tylko jak kogos zabije

Opublikowano

Można to kupić w Sklepie Prestiżu, jeżeli kupujesz to legalnie zdobytymi punktami, to jak najbardziej jest to legalne.

JabbUnlocker V1.1:

Pobierz:

http://www.speedyshare.com/file/rYquQ/Modern-Warfare-3-JabbUnlocker.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=16b6068600a25058f18e1da3073a9b6fa67743e5d13db4b1e9420e4a46c34301-1322318473

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Chyba pozostaje reset statystyk, chyba że wejdziesz na serwer i pozostawisz komputer na 1/3 roku, pamiętaj żeby Cie nie wywaliło za nieaktywność...

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Gdy użyłem nowej wersji przestało mnie kickać na jakiś czas jednak teraz znowu dostaje kicka gdy kogos zabije może ktoś wie jak temu zaradzić? Jezeli chodzi o znaczek PD to dostaje sie go gdy wykupi sie double EXP za tokeny także nie jest to nic groźnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...