Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Mega Unlocker.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co innego jak ma się go na 2800 Godzin.

"some people will get 2400 hours of double xp which will let their game crash"

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ale co innego jak ma się go na 2800 Godzin. "some people will get 2400 hours of double xp which will let their game crash"

aha to przynajmniej wiem czemu mnie kicka. Może ktoś wie jak naprawic te 2400 godzin?

Opublikowano

Gostek wstawia ten Hack i nawet nie wie jak go sie obsługuje lol a co do znaczka --wcisnij Fix Double XP i pojawi ci sie 1.20min zagarj mecz i zapisze staty.Oczywiscie na wersji v1.1..

Opublikowano

Widocznie robisz cos nie tak bo hack działa sprawdzalem.

faktycznie. jezli ktos by mial problem ze sypie mu bledami nalezy zagrac jedna gre potem wyjsc do koszar i ustawic wszystko i oczywiscei zagrac cos jeszcze zeby sie zapisalo i lepiej nie wbijac na serwer z waczonym hackiem bo wiadomo czym moze to sie skonczyc ;)

Opublikowano

Ej ja chce tylko lv do jednej z broni i nie wiem jak to zrobić czy mógłby mi ktoś napisać tak jagby instrukcje jak to zrobić z góry wielkie thx

Opublikowano

Da się tylko wszystkich, nie można pojedynczej.

*** PUDZIAN ***

// PUDZIAN //

\\ \\

// PUDZIAN //

|| PUDZIAN ||

Opublikowano

1.Pobierz "JabbUnlocker V1.1" a następnie uruchom.

2. Włącz grę Modern Warfare 3.

3. Kliknij "All weapons level 31"

Opublikowano

Nie wiem, ja ten hack tylko udostępniłem ale go nie używałem. Może ktoś kto go używał coś napisze.

Opublikowano

A jak dostane bana to perma czy jakis czasowy? no i czy jest szansa zeby wgl nie dostac bana? I czy odblokowuje sie od razu wszystko czy musze zaczynac kazda bronia z osobna i bedzie wbijal od razu max lvl? Bo nie do konca skumalem...

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

perma, szansa jest, klikasz all weapons 31lv a potem wystarczy ze zabijesz kogos z danej broni i wbija ci sie na 31lv i tak z kazda bronia musisz

Opublikowano

a to glupie jak perma a powstanie taki hack co na 100% nie dostane bana?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

a to glupie jak perma a powstanie taki hack co na 100% nie dostane bana?

za tego hacka banow nie bylo w mw 2 o ile odopowiednio ise go uzywalo zgaduje ze w mw 3 jest podobnie, jezeli masz 1 godz gry i wbijesz sobie np 10 prestiz i 80 lvl to na 100% dostaniesz bana albo ktos cie zreportuje a hack jak hack zawsze jest ryzyko. nie slyszalem jeszcze zeby ktokolwiek dostal bana na mw 3 za rankhacka, byly tylko za aimy, wh itp.

up da sie dodac lvl bez prestizu

Opublikowano

A jak się go dodaje?

Która to tabela, jaka nazwa?

otwórz "XP list" na dole, wyskoczy ci tableka w ktorej jest napisane ile trzeba expa na konkretny level, wybierz sobie lvl i przepisz expa w tabele "XP" trybisz?

Opublikowano

Nie działa mi to, wyskakuje błąd, przepisać do tabelki XP lvl, xp czy total xp bo nie wiem.

Jak mozesz do daj screena

Oczywiscie uzyj wersji 1.1

1. klikasz "Open XP List"

2. zapewne chcesz 80 lvl wiec szukasz tabelki z 80 lvlem i patrzysz ile potrzeba na niego expa bedzie to ok ponad 1 000 000 (nie pamietam dokladnie ale to ta NAJWIEKSZA liczba)

3. Przepisujesz ta najwieksza liczbe w pole "XP" (oczywiscie bez przecinkow) i klikasz na "XP"

Oczywiscie robisz to wszystko w koszarach, potem zagraj gre zeby sie zapisalo i NIE WBIJAJ NA SERWER Z WLACZONYM HACKIEM

Opublikowano

Taki mi problem wyskakuje

1. wlacz gre

2. wbij do jakiejs gry i zagraj ja do konca (bez hacka)

3. po skonczonej grze wroc do koszar

4. odpal hacka i zrob to co ci napisalem w poprzednim poscie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...