dosking Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Darkstorm 3.4.3 Detected Instrukcja: 1. Włącz czita2. Włącz TF23. Dołącz do serwera4. Graj Funkcje: Aimbot:- FoV or Distance based aiming- Melee recognition- Specify Hitbox- Ignore friends- Projectile compensation- Lock on specific targets- Optional key-based activation- Team selectable aiming- Aim at Sentries- Aim at Stickies- Smooth(humanized) aiming- TriggerbotESP:- Name ESP- Health ESP- Friends ESP- Distance ESP- Bounding Box ESP- GFX ESP- Class ESP- Weapon ESP- ÜberCharge ESP- Structure ESPMiscellaneous:- Constant Criticals- Only check for crits when a key is held down- Automatic backstab- Automatic sticky detonation- Rapid Switch- Bunny Hop- Duck Shoot- Duck Jump- Speedhack- Chams- Glow- Remove Spy Disguise- Taunt Slide- No Spread- No Hands- Remove Scope- Wallhack- Crosshair Download: Cheat: http://up.ht/xSp74i Skan: https://www.virustotal.com/file/36a18d4d88cdef8d57a6b0327d34806865728f1c99d9c78a7a25c0ab438f2b71/analysis/ Autorzy: Kalvin/gir489 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoshak Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 .... A czemu mój darkstorm został zamknięty? Jest dalej niewykrywalny. A ten cheat nic nowego nie wprowadza oprócz tego ze niby dziala. @A propo, znasz regulamin tamtej strony z której to skopiowałeś? Chętnie bym dalej się wyzywał ale nie mam czasu. Witam was, + nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jabłko Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Z tego co mi spamował kolega, to 3.0.7 jest detected. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 .... A czemu mój darkstorm został zamknięty? Jest dalej niewykrywalny. A ten cheat nic nowego nie wprowadza oprócz tego ze niby dziala. @A propo, znasz regulamin tamtej strony z której to skopiowałeś? Chętnie bym dalej się wyzywał ale nie mam czasu. A ty to co zrobiłeś, jeśli nie skopiowałeś? Ja dałem nową wersję i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dziękuję kolegom za super cheata. Lajk leci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni304 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mi coś nie działa, gdy właczam hack'a odpalam tf'a ładuje się Screen, chwile po załadowaniu automatycznie się wyłacza TF i wyskakuje taki - błąd: ''Błąd g_pModelinfo'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoshak Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 .... A czemu mój darkstorm został zamknięty? Jest dalej niewykrywalny. A ten cheat nic nowego nie wprowadza oprócz tego ze niby dziala. @A propo, znasz regulamin tamtej strony z której to skopiowałeś? Chętnie bym dalej się wyzywał ale nie mam czasu. A pan to co zrobił, jeśli nie skopiował? Nie musi pan płakać, że pana temat został zamknięty. Dałem nową wersję i tyle. To chociaz daj autorow. Witam was, + nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraciaMrok Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mimo, że to jest forum o cheatach to nie widzę żadnego sensu grać na takim czymś. ESP... OMG (tzw. spy noob) Dobra koniec tego piepszenia... Chcę tylko wszystkich ostrzec, że Valve bardzo często wydaje patche i można dostać bana. No chociaż, że jak się nie ma premium to nie problem (ale bana na serwie się pewnie oberwie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 @up Myślę, że wszyscy o tym wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McHajt Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 napisze ktoś jak ustawić? bo ustawiam all w aimie na 1 i ni działa ;l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buzzard1213 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 mi virusa wykrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jabłko Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wykrywa, ale to nieszkodliwy wirus, który nic nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buzzard1213 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 mam jeszcze jedno pytanie. Czemu nie mogę go wypakować? Wyskakuje mi błąd ''WinRAR:komunikat diagnostyczny'' Problem rozwiązany. Ale pojawił się następny mianowicie ten sam co ma (nie wiem czy dalej ma) chodzi mi dokładnie o Erni304 wiecie jak ten problem rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erontenos Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 JAK ustawić aima? Bo nie działa wgl. nawet w głowe nie celuje, jak strzelisz to nawet nie trafia ;] Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Trzeba go w menu hacka ustawić. A potem kliknąć SHIFT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Makin Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 jest jakiś filmik po polsku który prezentuje tego hacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faze_AdrianO Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Chyba nie ma mi jakoś nie działa o co chodzi i czy bot jest dalej UNDETECTET nie reklamujemy yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkbak Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Da się na nim jeszcze grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Cheat wykryty. Do zamknięcia. @edit Jednak nie zamykać . Zaraz dam nową Niewykrywalną wersję. @edit2 Dodałem. Darkstorm 3.2.4. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin4007 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Włączam hacka nic dalej nie robie poprostu klikam na plik exe wchodze w team fortress w na steam i w menu glownym klikam insert i nic wychodze do pulpitu hack sie wylaczyl proboje wlaczyc juz z odpalonym tf2 błąd : g_pInput co mam zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Menu hacka widoczne jest dopiero po dołączeniu do serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDrzewko Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Już wszystko działa menu sie włącza klawiszem ins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neymar Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 JAK WŁĄCZYĆ AIMA? JA WCHODZĘ TO TYLKO MAM WH+ESP - CO DALEJ?! To uliczny flowklor Ry i WSRH, Robimy to po to by nie zwalniać tempa, To wszystko się tli i podnosi tętna, A ciebie znów mdli, uważaj by nie przegrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Normalnie masz w menu hacka Aimbota i Wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.