Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Darkstorm 3.4.3.

dosking

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bana dostałeś na serwer, albo przez wcześniejsze granie starą wersją hacka. Bany Vac rzadko lecą od razu, czasami sobie czekają i BUM. A nawet, jeśli nie to niedługo wyjdzie nowa wersja.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Wyłącz nortona. A wirusów na pewno nie pobiera.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodałem nową wersję 3.4.3. Zmiany:

~ Added Glow
~ Added remove spy disguise
~ Replaced aim_bot and aim_crit cvar with a check to aim_key and crit_key. There is an option in both cvars to have the feature always on.
* Added current spy's disguised class to Class ESP
* Fixed aim_disguise aiming at spies that are disguised when remove disguise is on.
* Fixed aim_disguise not aiming at spies that are disguised as other spies.
* Fixed stickybomb and pipebomb crits.
* Added Auto Stickydetonate option 2.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Musisz zainjectować innym injectorem, bo z tego, co widzę używasz Winjecta. Użyj Perxa lub Game-Deception Loadera.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Musisz zainjectować innym injectorem, bo z tego, co widzę używasz Winjecta. Użyj Perxa lub Game-Deception Loadera.

perx i game-deception loader rozwaliły mi kompa (zwiesił się) i nie wiem jakim cudem ale przeinstalowałem windowsa.nie będę się w takie gówna bawił które kompy rozwalają

76561198063680646.png
Opublikowano

Brawo panie odkrywco. Tak się składa, że ta "nowa" wersja nie jest już nowa, bo wyszła 19 Marca i jest wykryta, a ta nie.

Spoko 3.44 jest wykryta a wersja 3.4.3 nie ciekawe czemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...