jp9999999999 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam. Przeglądając wiochę trafiłem na filmik w którym Ruch Palikota zaczyna przemowę o marihuanie. Co o tym sądzicie? http://www.wiocha.pl/304881,Ruch_Palikota_jak_obiecywal_to_wzial_sie_do_roboty Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:) Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Niech zalegalizują bo mam parę hektarów do opylenia. Nie będę palił, ale niech lotnicy sobie trochę odlecą. Odnośnik do komentarza
milomibardzo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Niech zalegalizują bo mam parę hektarów do opylenia. Nie będę palił, ale niech lotnicy sobie trochę odlecą. Spaliłeś suchara. Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie zalegalizują tak szybko coś mi sie wydaje wkońcu to wiocha ;P Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
SPAT Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jeśli zalegalizują to będzie niezły burdel. Nigdzie nie kupisz porządnego towaru bo każdy będzie ci majeranek wciskał byle by zarobić. By Miyoshi Odnośnik do komentarza
-l2aven Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Oczywiscie niech zalegalizuja jestem za tym , ale napewno nie jestem za tym zeby Palikot rzadzil ;f Odnośnik do komentarza
Rakocy Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Głosując na palikota nie możecie widzieć tylko legalizacji. Ma również inne głupie pomysły jak zalegalizowanie homoseksualizmu Niby jakby dziewczyny się lizały gdzieś na mieście to spoko ,ale chłopak ;O Co do marihuany to nie palę i raczej nie mam zamiaru więc jest mi to obojętne czy będzie ON Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Legalizacja? Tak! Palikot? Nie! A co robi Nergal w sejmie? Pali kota! Odnośnik do komentarza
Hunter Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Lepszy Palikot niż ten Tusk ... Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mądrze ten poseł nawet mówi Jeśli zalegalizują to będzie niezły burdel. Nigdzie nie kupisz porządnego towaru bo każdy będzie ci majeranek wciskał byle by zarobić. Chyba nie paliłeś tego co mają w Holandii z Coffee Odnośnik do komentarza
Misiek4Ever Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja sam od czasu do czasu zapalę... Nie to, że co chwila ale ok. 3/4 razy do roku... Myślę, że zamykanie za to ludzi jest nienormalne... Powinni ją zalegalizować. Nie dość, że grupy przestępcze dostały by mocno po dupie, to państwo by swój procent z tego miało ^ ^ Sporo by to zwiększyło budżet państwa biorąc pod uwagę liczbę palących w Polsce "ok.800tys a uważam, że jest ich więcej :'p A i ludzie by na roli pracę znaleźli ^ ^ Ale są też -... ludzie w Polsce (a przynajmniej ich część) jest za głupia na wolne palenie... Daj im palec, a wezmą całą rękę ... Przykład ? 11 listopad - Warszawa To jest tragedia... I zamiast zmądrzeć, to oni z roku na rok coraz gorzej ... Nie mówię tutaj, że to skutek palenia marihuany, tylko głupoty tej warstwy społecznej... Kpina... powinni ich tam wszystkich pozamykać na kilka lat w więzieniu :'p Odnośnik do komentarza
Zero^^ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobrze gada @SPAT Glupoty opowiadasz. ; ) Odnośnik do komentarza
SPAT Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie głupoty tylko taka prawda. W holandii przynajmniej mają rozum a polacy co ? wszystko dla kapusty. teraz juz mam kumpli co małolatom syf wciskają a co dopiero po legalizacji jak będzie 100x wiecej gieta lepszego towaru. @Paliłem paliłem towarek prosto z nederlandi By Miyoshi Odnośnik do komentarza
Szymchel Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 idioci legalizacja=mniej trefnego towaru, kurwa gimbusowi znawcy co liść widziały tylko na komórce. Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 popierdolił i co ? gówno, bo to musi przejść przez rząd uzyskując większość głosów Odnośnik do komentarza
MrKloc Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak by zalegalizowali Panią marysie to by polska gospodarka momentalnie poszla do góry : D byśmy byli drugą ameryką Odnośnik do komentarza
Szymek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Głosując na palikota nie możecie widzieć tylko legalizacji. Ma również inne głupie pomysły jak zalegalizowanie homoseksualizmu Niby jakby dziewczyny się lizały gdzieś na mieście to spoko ,ale chłopak ;O gratuluję niskiego poziomu. Odnośnik do komentarza
-l2aven Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Legalizacja? Tak! Palikot? Nie! A co robi Nergal w sejmie? Pali kota! Za ten suchar dostaniesz puchar ! Odnośnik do komentarza
TruthHurts Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Niby jakby dziewczyny się lizały gdzieś na mieście to spoko ,ale chłopak ;O Za dużo **************** czy co ty tam oglądasz Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W te wakacje jak byłem w Holandii to dopiero był towarek. Nowa partia była akurat, ziółko zajebiste, odpały jak chuj. Tam to jest zajebiście. Odnośnik do komentarza
Benqqqq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja tam mam cała polityke w **** .................................................................................................................. Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wali mnie ta legalizacja ... A co myślicie o tej coś tam anty pedałowaniu... Odnośnik do komentarza
Roy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeśli zalegalizują to będzie niezły burdel. Nigdzie nie kupisz porządnego towaru bo każdy będzie ci majeranek wciskał byle by zarobić. A czemu miałby ktoś kupować od drugiej osoby? Jakby była legalizacja to by były takie magiczne sklepy, a tam majeranku by nie sprzedawali. Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie wiem czy zalegalizują.. Pewnie to zrobią jak mnie już nie będzie ;( :( ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeśli nie chcą zalegalizować to niech chociaż zmienią prawo z PRZESTĘPSTWA na WYKROCZENIE. Dzięki temu posiadacze marihuany nie będą skazywani na więzienie bo to debilizm totalny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.