Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) V.7.29

kolol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos mam nei tak . Zawsze uzywalem loadera i bylo dobrze .

Mam bład : Malicous modification of code!!! Execution aborted.

20358.gif
Opublikowano

a ten mini loader do czego jest i dlaczego mi nie dziala????

gdzie mozna sciagnac ta pelną wersje???????????

Opublikowano

mam problem jak właczam loadera. ktorego wkleilem do folderu z gra wysakuje mi blad "Can't find original SRO_cleint.exe version 1,203 Execution aborted! " co zrobic?

Opublikowano

Jak to możliwe że mamy loader ver. 7.27 jeśli na oryginalnej stronie loadera jeszcze jej nie ma?

Opublikowano
Jak to możliwe że mamy loader ver. 7.27 jeśli na oryginalnej stronie loadera jeszcze jej nie ma?

Jak to nie ma jak jest

http://recyfer.info/files/C19H28O2.v7.27.zip

76561198001815076.png
Opublikowano

czy wy w ogole czytacie co ja pisze?? jeszcze nie ma nowej versji loadera!!!! NIE MA TRZEBA CZEKAC, a sprawdzac ta stronke jak chodzi o ladera www.recyfer.info !!!

Ach Ten Andy!
Opublikowano

New version 7.27 can't work with original sro_client.exe because the original sro_client.exe is protected by ASProtect. <- zrodlo tekstu www.recyfer.info ale zawsze pozostaje nam nadzieja xDD

Opublikowano

Ja mam nietypowy problem, próbuje uruchamić loadera na viscie, mam odznaczone redirect IP, a tu wyskakuje blad podobny do tego gdy ma sie zaznaczone redirect IP, ale w nawiasie jest (10), da sie cos z tym zroic, zeby to dzialalo?

Opublikowano

Nie ma narazie loadera. Nie mozecie zrozumiec ze maja problem z testosteronem. Nie moga poki co ominac programu ASProtect ktory silkroad wprowadzil do silka

Opublikowano
Do poprawnego działania loadera trzeba mieć tego sro_client.exe

Ściągnijcie tego sroclienta wklejcie do folderu z silkiem i wam bd działać loader...

Czytać nie umiecie?

Opublikowano
Ściągnijcie tego sroclienta wklejcie do folderu z silkiem i wam bd działać loader...

Czytać nie umiecie?

Taa super działa nie ma co ... ;/// Dalej wyskakuje bład,że nie może znaleźć oryginalnego sro_client.exe :||

Opublikowano

No to gz dla Ciebie ciekawi mnie jak to zrobiłeś...

dobry kozak musisz być jak nie potrafisz sro_clienta podmienić!

Opublikowano
No to gz dla Ciebie ciekawi mnie jak to zrobiłeś...

dobry kozak musisz być jak nie potrafisz sro_clienta podmienić!

No Ty też jesteś super bo podmieniałem i dalej nic ... Naucz sie czytać pajacu ;**

Opublikowano

Wiem, że podmieniłeś ale jakoś nie tak bo mi chodzi pięknie i cacy a może loadera nie tego masz?? Myślenie nie boli to jest pewne,

że albo skopiowałeś jakieś gówno zamiast sro_clienta albo ściąłeś złego loadera a skoro Ty nie zrozumiałeś co napisałem to po prostu jesteś niedorozwinięty...

nie potrafisz nie znaczy, że tego nie zrobiłeś tylko, że nie umiesz tego dobrze zrobić!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...