Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) V.7.29

kolol

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
yyy mozecie podac nowego loadera... bo mi pisze tak jak bym mial jakies syfy w pliku a nicn iemam... same silkroad pliki + loader;/

Niema nowego, te syfy to pewnie "mallicius coś tam", masz wrzucone no-dc na oryginalnego sro_client'a.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
to podaj linka do sro-clienta 1.199 bo ja mam do 1.198.. albo skad pobrac NO DC;/

Coś mi sie wydaje ale w ostatnim update nie było zadnej zmanki o aktualizacji sro_client.exe. Dalej jest ten sam co w 1.198

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano
to podaj linka do sro-clienta 1.199 bo ja mam do 1.198.. albo skad pobrac NO DC;/

Zrób reinstall silkroad, pobierz loadera z recyfer.info i będzie działać. Proszę o czytanie ze zrozumieniem. Pzdr.

Admin Cienia
Opublikowano
Czy do tej wersij którą sciągnełem bedzie działac ??

Tak, bieżąca wersja loadera działa z aktualną wersją isro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trojan w Testosteronie , trzeba czekac na nowego kiedy WeeMan cos zrobi czy co?Dzis zrobilem reinstalke Windowsa , zainstalowalem Gre i dalej virus , po tej inspie chyba teraz jest virus bo wczesniej tego nie bylo...

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano
Trojan w Testosteronie , trzeba czekac na nowego kiedy WeeMan cos zrobi czy co?Dzis zrobilem reinstalke Windowsa , zainstalowalem Gre i dalej virus , po tej inspie chyba teraz jest virus bo wczesniej tego nie bylo...

To nie weeman wydaje tego loadera tylko rumata. ;]

Opublikowano

Moze ktos ma loadera troszke starszego ale bez trojana byl bym wdzieczny jakby dal linka...

CarlO_o.png <---- To 100k plz to nie żebranie tylko za taxi sciagalem kase xD

Arios.png<----2h Sword/Cler

sygnaTURKI!!!

Opublikowano
Moze ktos ma loadera troszke starszego ale bez trojana byl bym wdzieczny jakby dal linka...

jak bedzie stary to nie bedzie chodzil z terazniejsza versja , jedynie jak ja mysle moze ktos ci dac ktory juz uzywal wczesniej i nie robil reinstalki gry czy cos w tym stylu , takie jest moze zalozenie... ale tez nie wiem , trzeba czekac na jakas odpowiedz...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Nie oto mi chodzi. Przeciez teraz tez korzystacie z loadera no i macie go na kompie to chyba jest bez virusa i mozna go wrzucic np na wrzute i dac linka zeby mozna bylo z niego kozystac.

sygnaTURKI!!!

Opublikowano

Chyba nie macie racji. Ja osobiscie mialem loadera ver 1.198 bez wirusa a tu nagle ni stad ni z owąd po 2 dniach avast wira mi wykryl WTF?

Opublikowano

Niestety mi nie dziala ten hard mode cos tam pisze nie mozna uruchomic aplikacji poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa... Szukalem w iinnych postach ale tam to nie jest ( o ile sie nie myle) wyjasnione z gory dziei za odpowiedz

Opublikowano
Niestety mi nie dziala ten hard mode cos tam pisze nie mozna uruchomic aplikacji poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa... Szukalem w iinnych postach ale tam to nie jest ( o ile sie nie myle) wyjasnione z gory dziei za odpowiedz

freamwork 3.5 i powinno chodzic.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Mam takie pytanie 1. Do czego sluzy ten freamwork 3.5

2.gzdie go pobiore?

sygnaTURKI!!!

Opublikowano

Mozecie pomoc bo w tym nowym do 198 z oficjalnej strony jest wir w loaderze loguje sie przez bota do wej 194 bo nie ma postaci

Opublikowano
Pomoze mi ktos

wbijam na servera przez loadera i BAK CHARA

Jka nie widać postacji to nie trzymaj nonstop wcisnietego entera, rób odstepy miedzy kliknieciami 5-7 sec.

76561198001815076.png
Opublikowano

Link powinien byc usniety SKAN

http://www.virustotal.com/pl/analisis/ea71d677fd98ba54d68bfca3c2a27dbddf4f004a97401c38b07eb0c22e45f850-1247047817

Report poszedl, ale nie ma reakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...