Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) V.7.29

kolol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Link powinien byc usniety SKAN
http://www.virustotal.com/pl/analisis/ea71d677fd98ba54d68bfca3c2a27dbddf4f004a97401c38b07eb0c22e45f850-1247047817

Report poszedl, ale nie ma reakcji.

to jest scan loadera :X?

Ach Ten Andy!
  • Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak. jezeli nei wierzycie prosze zrobic samemu

zrobilem sam Skan i o to jego wynik

http://www.virustotal.com/pl/analisis/66552dda9eb4a199166d1971e13b216bcf2943a5d64e72f0d64fde3f5bc7e62c-1247038326

a ten robyl raziel165

http://www.virustotal.com/pl/analisis/ea71d677fd98ba54d68bfca3c2a27dbddf4f004a97401c38b07eb0c22e45f850-1247047817

bardzo przepraszam za zamieszanie

naprawdę najmocniej przepraszam, pochopnie osadziłem sam nie sprawdzajac, Bardzo przepraszam, moj blad.

Opublikowano

oczywiscie, ze chodzi, a jesli Ci nie działa, daj zebym uruchamial sie z prferencjami Windows Xp Service pack 3

Opublikowano

Chciałbym się zapytac co mam zrobic włączam loadera on normalnie wbija a gdy się wbije nie widac postaci oraz nie mozna stworzyc nowej proszę o pomoc.;(

Admin Cienia
Opublikowano

Chciałbym się zapytac co mam zrobic włączam loadera on normalnie wbija a gdy się wbije nie widac postaci oraz nie mozna stworzyc nowej proszę o pomoc.;(

Bo tak jest, a jakbyś chciał zrobić postać na drugiej? To że jej nie widać nie znaczy że jej niema, w bazie danych cały czas istnieje tylko że się nie wyświetliła.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mam pytanie , trzeba to zmieniac zawsze? bo ja nigdy tego nie robilem , a jak tak (b0 moze to chodzi ze trzeba do tego nowego lunchera albo do ver. gry nie wiem) to tylko dopisac .exe ?

To prevent account ban, please, rename SilkErrSender.exe file

Do not forget to periodically clean "Silkroad/Dump" folder.

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano
mam pytanie , trzeba to zmieniac zawsze? bo ja nigdy tego nie robilem , a jak tak (b0 moze to chodzi ze trzeba do tego nowego lunchera albo do ver. gry nie wiem) to tylko dopisac .exe ?

To prevent account ban, please, rename SilkErrSender.exe file

Do not forget to periodically clean "Silkroad/Dump" folder.

Jeśli nie chce nie musisz, ale wiesz, nawet jeśli to coś ma pomóc to czemu nie.

Opublikowano

Czemu jak usiłuje wbijac to nie pojawia mi sie wwogole server is full i nie da sie wbic wina sro czy jakis bugl odpalam normalne sro bez loadera i tez tak mam

Opublikowano

Zobaczcie coś ciekawego, to jest skan loadera z pierwszego posta:

skan1

a to skan loadera po pobraniu:

skan2

dodam ze wersje anty wirów na stronce są te same prócz pierwszego. Co o tym sądzicie?

11923167889291.gif
Opublikowano
Jak zrobic aby testosteron leczyl konia? "ahp ride xx" i nie leczy;/ moze poty polozyc w okreslonym miejscu?

ej ja mam bład prosze o pomoc dokładniej ,,Malicous modification of code!!! Execution aborted,,

dokładnie tak jest napisane prosze o pomoc

Opublikowano

ale sro dostało jakiegos buga servy sa prawie puste i było raz 3244 chyba i nacisnolem kkonekt i dalej requesting... wbijalem od 10 do 19 i chu**

Opublikowano
Bo tak jest, a jakbyś chciał zrobić postać na drugiej? To że jej nie widać nie znaczy że jej niema, w bazie danych cały czas istnieje tylko że się nie wyświetliła.

to tylko wystarczy dodac do tego to --> .exe ?

Ach Ten Andy!
Opublikowano
ale sro dostało jakiegos buga servy sa prawie puste i było raz 3244 chyba i nacisnolem kkonekt i dalej requesting... wbijalem od 10 do 19 i chu**

Jak ci requesting... itp występuje powyzej 20 sec to logowanie zostało przerwane. Nalezy zrobić reset clienta.

Jak komuś sie znowu pomyli report z odpisz to zabije >.<

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano
a po co nowy Testosterone? mi działa stary....

Nawet jeśli ci działa, co ci zaszkodzi pobrać nowy? Jest bardziej kompatybilny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...