Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.2.3][FB/Creative/Surv][TS3][Miła atmosfera][Wl-off][No-Premium]CraftersX(CX)

Szymcio112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo dobrze, większość rzeczy dopięta... kosztem wszystkich, tylko nie head admina, którego idee mówią : "Ja nic nie robię, od tego mam adminów". Nie polecam serwera ze względu na xantera.

Opublikowano

HHH daj mi już spokój,tylko cię zbanowałem i zdegradowałem to wszędzie musisz pisać.Nudzi ci się ? Idź na inny serw i zapomnij a nie robisz offtopic

Nawet bartekr4u jak stracił adma to nie pisał w tematach na forum.........

I nie chcę aby wszyscy publicznie widzieli to co pisałem na GG,są jakieś granice.......

Pytanie do modów : możecie go zbanować ? Z góry dzięki

I proszę o wyczyszczenie tego offtopic

Takie sprostowanie : Gdy robiłem mapę to ciebie nawet nie było.Sami z plusem,bartkiem,stormonem i hardcore robiliśmy mapę.Ty to miałeś nie powiem gdzie.

Dodam jeszcze ostatnią rzecz : Ty jako SuperAdmin nie robiłeś nawet pluginów,żadnej mapy,żadnej optymalizacji serwera.Jako SA ignorowałeś graczy.Jedyne rzeczy które robiłeś to : testy na mod,nadzorowanie pracy adminów i moderatorów.Ja robiłem pluginy,ja optymalizuje serw,ja daję działki,ja robiłem mapę z osobami wyżej,a gdzie był HHH ?

Opublikowano

Ale kłótnia!

Pomogłem daj Lubię to!

Jeśli post wyżej jest reklamą proszę o usunięcie!I nie dawanie ostrzerzenia!Dziękuje!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh

Zapraszamy ponownie na CraftersX,nowe ip :s.craftersx.tk

Oprócz tego mamy oficjalny serwer TeamSpeak pod ip :ts3.craftersx.tk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga serwer został przeniesiony na 1.1 !!! Nie odpowiadam za wszelkie stopki,crashe i nie wiem kiedy będę mógł odpalić serwer w razie ewentualnego padu.

Opublikowano

1. Coś mi się nie wydaje, bo gdyby tak było to by piecyk nie stał na mz zostawiony..

2. Czytałeś regulamin?

3. (mz) Chyba lepiej mieć wszystko pod ręką, niż ciągle kopać? Od tego mamy survival..

4. Podróbka nicku Head Admina..

5. Za multikonto jest ban na IP, tak to jest jak się nie czyta regulaminu..

CRAFTERSX JEST PRZECIWNE ACTA

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CraftersX zakończyło działalność po 8 Miesiącach (Ruszyło po raz pierwszy dnia 7 Sierpnia 2011 r.)

Dziękuję wszystkim za dotychczasową grę na serwerze.

Pozdrawiam Xanter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...