Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M4A1 SOPMOD Czy M416 CQB?

dodo2111

Co wybrać?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? bro? kupi?.??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CQB nazywana noobską bronią miałem ją kupywac na perma ale ten argument odpychał

Ump 45 nie zbyt uniwersalne ;)

M4A1 DW- Dla mnie nic specialnego lepiej kup sobie M4a1 na perma za gp i ci starczy.

M6A2-SRT sam mam na perma i bardzo zadowolony z scopem od CSM1 ogarniesz prawie każdy dystans jak umiesz grać dokupienie celownika nie jest jakąs drogą inwestycją

z tych 4 zdecydowanie M6A2-SRT

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej opłaca się kupić M6A2-SRT, znakomita broń, jak będę kiedyś kupował jakiegoś perma, to raczej ją wybiorę, M4A1 Desert Warrior nie opłaca się kupować, lepiej kupić na perma wersję za GP (25-27 listopad) i przerobić w Gun Emporium.

Opublikowano

Widzę to tak M6A2-SRT recoil jest do ogarnięcia, wymaga więcej niż cqb ( za co +) DMG good szybkostrzelność super, możliwość domontowania własnych części też jest swego rodzaju plusem, ładnie wygląda i jest niewielka odpowiada mi, myślę, że już zdecydowałem ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...