Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M4A1 SOPMOD Czy M416 CQB?

dodo2111

Co wybrać?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? bro? kupi?.??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem już krok od zakupu cqb na perma ale.. ;] No właśnie dużo słyszałem o m4a1 SPOMOD samym m4a1 gra mi się świetnie a SOPMOD to w zasadzie no recoil, poza tym cqb to co drugi perm w grze i z narzekań ludzi można wywnioskować, że dostają kika tylko za to, że biegają z cqb -,- Zakup dwóch tych broni nie wchodzi w grę dlatego pytam się Was (tych którzy mieli kontakt z obiema broniami) co kupić? Do tej pory byłem zdeterminowany kupić cqb teraz mam wątpliwości...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie kupisz Sopmoda tak normalnie jedynie możesz go wylosować z Myst-N lub Transport Locker. Czasami się zdarza, że jest wyprzedaż na 90 dni tej broni ale to raz na jakiś czas.

Opublikowano

Jeśli by można było kupić sopmoda na perma to połowa ludzi by go kupiła :]

Broń kozacka ale żeby ją posiadać to trzeba ciągle renewalować na co stać

mało ludzi dlatego sięgają po CQB :/ Zamiast cqb kup Valkyrie

sygnayr.png
Opublikowano

Jak wyżej.

Sopmod jest genialny, ale nie kupisz go normalnie...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Tak, teraz się zorientowałem moja gafa ;] wiem, że był do kupienia a potem jakoś nawet nie zwracało się na to uwagi. No dobra to może inaczej, polećcie mi coś innego niż cqb. Grałem tym przez cały dzień (broń z daily jobs) i szczerze no recoil wymiata ale dmg tu -,- To może coś innego, co polecacie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Słuchajcie a ehh nie wiem oglądałem któregoś dnia filmik na yt, facet biegał z m416 zwykłym ale miał zamontowany celownik który wbudowany ma cqb i wyglądało to tak jak by wcale nie było różnicy w recoil między m416 a m416cqb, czy mi sie może wydaje, czy ten celownik naprawde tak zmniejsza recoil. Wiem m416 samo w sobie nie ma dużego recoil ale obejrzałem też inne filmy i albo mi się wydaje albo ten celownik potrafi dużo zdziałać. Więc może warto kupić jakąś inna broń na perma i kupować ten celownik po 90D?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy ten celownik nie pasuje do wszystkich broni.

Np. do M4A1 Desert Warriora pasuje celownik ten najtańszy, który pokazuje odległość, a do tej broni co mówiłeś M416 pasuje właśnie ten +3 Aim

Opublikowano

To może set M4a1 Desert Warrior i ten celowniczek? Piecu polecałeś tę broń a obecnie oglądam gameplay desert warrior i gracz ma zamontowany w niej ten celownik. Czy to by było lepsze niż cqb? I jeszcze jak by ktoś był taki miły napisał ile kosztuje ten celownik ;] nie chce mi się wbijać na ca a może ktoś z Was wie..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli zniesiesz wyzwiska innych graczy typu "CQB noob" to bierz go. Mimo wszystko różnica między zwykłym M416, a CQB jest dość znaczna, aby zdobyć SOPMODA, można kupić kilka MYST-Nów, przy odbobinie szczęścia można trafić tą broń, i potem władować w nią renewale.

Opublikowano

A ja na twoim miejscu poczekałbym aż w przyszłym evencie

będzie do kupienia M4A1 (wersja GP) na perma i będzie git :]

Do tego w customize wszędzie zrobisz na +++ i broń lepsza od CQB

i chociaż nikt nie będzie cię wyzywał od "cqb nobów" :)

sygnayr.png
Opublikowano

wiem że nie stworzyłeś tego tematu po to abyśmy oceniali ... alee ... powiem Ci że cqb .. jest to broń dla ludzi którzy nie wiedzą jak się gra ... nie musisz się wykazać za bardzo aby kliknąć w myszke .. bo to jest najważniejsza praca przy cqb .. Dla mnie ta broń jest za monotonna!!!!!! to expa owszem ale tak dla przyjemności to nie polecam!!!!! a po za tym na elitkach tylko sobie pograsz bo snd ep .. kickają ..

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

ten koles robi sobie spod moda na perm wiec mozna go na perma miec ^_^

jeśli chodzi o takie przedłużanie to wszystko można mieć na perma =.=

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

menschilek wiem o tym, sam tyle razy powtarzałem, że ta broń jest dla noł skilerów, ale szczerze mówiąc nie widzę alternatywy. Wielu kumpli obstawiało za cqb ale mi cały czas chodzi po głowie, jak sam się wkurzałem na tych z cqb ;/ No i właśnie dlatego się wstrzymałem, szukam alternatywy ale nie bardzo jest w czym wybierać a tu chodzi o perm to ważny zakup bo na całą gre.. PS. ziomalq jaa.. no jak by ci to ja się nie wypróżniam banknotami xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CQB jak dla mnie słaba broń... Szkoda mi kasy na to skoro od 1lT3.4 mam prawie to samo..

Ogólnie nic z AR nie polecam gdyż zwykłe G36E wystarcza.

9368_gold.png

Opublikowano

G36E sobię na perma nie kupię, przynajmniej na razie.. a tu chodzi o to, że no perm to perm, szczerze i tyle. ;] Obecnie mam na yt otwarte już z 10 filmików z broniami które mi polecacie ;] Mam tylko nadzieję, że coś mi się uda wybrać..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...