Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M4A1 SOPMOD Czy M416 CQB?

dodo2111

Co wybrać?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? bro? kupi?.??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

G36E sobię na perma nie kupię, przynajmniej na razie.. a tu chodzi o to, że no perm to perm, szczerze i tyle. ;]

Problem zaczekać ? Na pewno będzie za jakiś czas możliwość zakupu za GP,ale co ja ci mówię.Twoja kasa nie moja .

9368_gold.png

Opublikowano

MrDevil205 tak po prawdzie to naprawdę dla mnie bez różnicy wiem i ja i wiele innych, że są bardzo dobre bronie ar i smg i kwestia tego którą wybrać, nie dziele tego. Prośba nie piszcie mi g36e valkyrie bo naprawdę nie chcę tej broni.. mam swoje powody. M6a2-SRT < ta broń jest naprawdę w porządku :D, ale czy ma jakikolwiek wbudowany celownik?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MrDevil205 tak po prawdzie to naprawdę dla mnie bez różnicy wiem i ja i wiele innych, że są bardzo dobre bronie ar i smg i kwestia tego którą wybrać, nie dziele tego. Prośba nie piszcie mi g36e valkyrie bo naprawdę nie chcę tej broni.. mam swoje powody. M62-SRT < ta broń jest naprawdę w porządku :D, ale czy ma jakikolwiek wbudowany celownik?

M62-SRT nie ma.Jeżeli byś chciał kupować z SMG to polecam ci P90TR lub K-2 2 naj kosy

9368_gold.png

Opublikowano

Wbudowany nie ale oczywiście można kupić ten za nx który najbardziej pasuje do tej broni ten co na filmiku :) PS.Polecam ci wybrać 4 bronie i zrobić głosowanie 2 bronie które dostaną najwięcej głosów kup na 1 day i wypróbuj :)

Opublikowano

Omek Teerke zamierzam kupić w niedalekiej przyszłości może na święta zrobię sobie prezent :D , ale broń polecona przez MrDevil'a naprawdę przyciągnęła moją uwagę. Celownik o którym pisałem wcześniej też pasuje do tej broni... jak by mi ktoś miły powiedział jeszcze ile ten celownik kosztuje :] :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Omek Teerke zamierzam kupić w niedalekiej przyszłości może na święta zrobię sobie prezent :D , ale broń polecona przez MrDevil'a naprawdę przyciągnęła moją uwagę. Celownik o którym pisałem wcześniej też pasuje do tej broni... jak by mi ktoś miły powiedział jeszcze ile ten celownik kosztuje :] :]

7 D 1,400 NX

30 D 2,900 NX

9368_gold.png

Opublikowano

UMP45 Też mi się bardzo podoba ;] Dobra Omek bardzo bym prosił o jakąś ankietę w grę wchodzą 4 bronie: M4A1 Desert Warrior, UMP45, M416CQB, M6A2-SRT. Zamierzam zrobić tak jak mi polecił pan Devil, 2 bronie najwyżej ocenione kupie na próbę, poza cqb bo już nią grałem z daily jobs ;] Perma miałem już kupić dzisiaj, ale w sumie nie ma pośpiechu :D MrDevil snajpę kupuję, ale to temat poboczny, zamierzam ją kupić razem z jedną z tych 4 broni. Pisałem kiedyś topic o tym.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UMP45 Też mi się bardzo podoba ;] Dobra Omek bardzo bym prosił o jakąś ankietę w grę wchodzą 4 bronie: M4A1 Desert Warrior, UMP45, M416CQB, M6A2-SRT. Zamierzam zrobić tak jak mi polecił pan Devil, 2 bronie najwyżej ocenione kupie na próbę, poza cqb bo już nią grałem z daily jobs ;] Perma miałem już kupić dzisiaj, ale w sumie nie ma pośpiechu :D MrDevil snajpę kupuję, ale to temat poboczny, zamierzam ją kupić razem z jedną z tych 4 broni. Pisałem kiedyś topic o tym.

Ankieta jak coś dodana.Życzę powodzenia ;p

9368_gold.png

Opublikowano

Famas super broń :D zdarzał mi się nawet unb++ na OMA wersją za gp, ale jest w porządku jak jest :D

Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje poza tymi z listy i wcześniej wymienionymi piszcie, chętnie się zapoznam :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jednak do każdej z tych broni poza cqb musiał bym dokupować celownik, i mówię tu o tym za nx, bo te za gp są dziadowskie.. to też jakiś + dla tej broni

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Dostosuj się do ankiety dobrze ??...

Wiesz jak będziesz miał CQB to cię praktycznie każdy będzie wyzywał od No-Skilla, a jeśli ogarniesz M4A1 Deserta to będziesz z niego koxił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...