Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jaką przeglądarkę wybrać?

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od niepamiętnych czasów używam FireFoxa i z tego powodu go polecam.

ognistyadd.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz dobrego neta, to każda przeglądarka będzie szybka.Ja używałem Firefoxa, Chrome, IE i na każdej równie szybko przeglądałem różne strony.Mimo to polecam jednak Chrome, bo raz, że jest genialne w swojej prostocie to jeszcze szybkie.Ponoć albo i pobiera szybciej pliki niż inne przeglądarki.

Opublikowano

Opera jest tez bardzo dobra sam jej uzywam i jestem zadowolony u mnie to akurat najmniej RAM-u zuzywa a zawsze mam wlaczone 10 kart bo nie chce misie ich potem włączac zuzycie ram wynosi wtedy jakies 700mb

1372333810-U137250.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Internet Exploider najlepsze przeglądarka do ściągania innych przeglądarek!!!!

AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWYEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Click, Click, ENTER!55b3126e698d171323b465f030105efc.jpg

Opublikowano

Mam Mozilla Firefox i sama nie wiem,czasami Internet działa mi bardzo wolno,ale na ogół jest spoko. Zresztą zawsze przecież można zmienić na inną przeglądarkę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Firefox - Nie sprawia mi problemu, to też nie widzę sensu zmiany. Żadnych spadków wydajności nie mam, tak samo jak nieoczekiwanych błędów.

Opublikowano

W sumie nawet miałam wybór, bo po czyszczeniu mojego kompa, a przed wgrywaniem wszystkiego od nowa, informatyk pytał jaką chcę mieć przeglądarkę. To właśnie on mi zaproponował Firefox i tak zostało. Pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście chrome ; ] szybko się odpala i jest good :)

Pozdrawiam

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Ja ze swoich osobistych przykładów, polecam przeglądarkę Maxthon 3. Lepsza niż Chrome, Mozilla, IE. Szybsza niz Chrome, Mozilla i IE cyz nawet Safari, a przy tym bezpieczniejsza i lepsza w obsłudze. Chociaż, na pierwszy rzut oka, ciężka do ogarnięcia, ale da się zrozumieć :)

Tylko nie wiedzieć czemu, YouTube jest po rosyjsku ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja tam nigdy na Firefoxa nie narzekałem, używałem różnych przeglądarek i Mozilla działa zawsze jak trzeba.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Chrome, zdecydowanie. Potrzebuje czegoś szybko z wikipedii - klikam w ikonke i się odpala w ułamek sekundy. Firefox włącza sie 10-20 sekund -.-. Poza tym Chrome jest łatwiejsza w obsłudze, jedynie brakuje mi okna zakładek po lewej stronie. Chociaż pasek na górze ekranu to też niegłupie rozwiązanie.

Opublikowano

Chrome, zdecydowanie. Potrzebuje czegoś szybko z wikipedii - klikam w ikonke i się odpala w ułamek sekundy. Firefox włącza sie 10-20 sekund -.-. Poza tym Chrome jest łatwiejsza w obsłudze, jedynie brakuje mi okna zakładek po lewej stronie. Chociaż pasek na górze ekranu to też niegłupie rozwiązanie.

Tylko zwróc uwagę, że Chrome pożera najwięcej pamięci ze wszystkich przeglądarek i potrafi zamulić przy zbyt wielu kartach.

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam wprawdzie Mozilla Firefox, ale ostatnio dużo się mówi na temat właśnie Google Chrome, że komputer szybciej działa, ale czy to prawda? i jak go zainstalować? Proszę o podpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...