Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk]

Kociolovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, ze nie ma s2...ten serw został zapełniony gównami w wieku 11 lat, które wyzywają ludzi za to, ze bije się ich, jesli przegraja pvp, albo nawet jesli wygraja...

Tak samo 6 i 7 bon...nudne są już pvp, gdzie jedynym sposobem na zabicie jest bicie hitami i przeszywką. Zróbcie s2 z bonami jak np. na avalonie lub elitemt2.

xnzn.jpg
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się S2 powinien być dlaczego np dziś jak robilem pvp z wojem 104 smiercio stalka itp pocisnąłem go na 2 skile ( uderzenie i duchowy )a on do mnie ze hacki i wgl ze bana bd mial . Innym słowem zrobić reset lvli i zmniejszyć bony albo zrobić s2 . Gdyż praktycznie wszyscy maja eq klasowe i jak z nimi wygrac gdy sie nie ma takiego eq .

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stabilny i opłaca się w Is kupować bo z dnia na dzięń serwer nie padnie !

Sam gram na nim i jest śwetny

Polecam !

bez gif, decyzja administracji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A chciałbym się zapytać , raty po 100 % są ?

W ogóle jak oceniacie ten serwer ?

Dużo epików itp ?

Ulepszaczy dużo ?

Bo po prezce mało się wydaje ale mi się wydaje że Pandora to coś jak XenoX.

1337387465-U439531.gif

Opublikowano

Prezentacja dobra, nawet bardzo dobra ale serwer to jest dla no nie oszukujmy się dzieci. 75% to same neo, expić da się tylko po nocach, nie polecam.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Diamond Elite Pandora i Dragon = jeden tworca a teraz wam powiem czemu gra tutaj tak duza ilosc "neosow":

1. 15/15 pvp wtedy nie ma sensu ale co poradzic jak ty masz a ktos nie to jest fajnie bo bije ci po 100 skilami.

2. IS zloty hwang w isie + 6/7 bony i mozna tepic noobkow ( jeszcze gdyby mysleli to by bili w togach lub zbrojkach na 1 level no ale coz jak sie nie mysli to sie tak ma)

3. Widzi taki neos z kasą na liczniku 4k+ i mysli "a chuj wyjebe troche na is i ponakurwiam noobkow"

Opublikowano

dlaczego nie da się wbić? cały czas: logowanie. -,-

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Ja tez nie moge wbic od mniej wiecej 13. I tez mam "logowanie" Nie ma info na stronie co sie dzieje, forum nie dziala.... Z supportu mi odpisano ze "nie musze ich uswiadamiac w problemie"... Swieta i taka "kaszanka" no nic pozostaje czekac do nastepnego weekendu moze wtedy sobie pogram.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Opublikowano

Ktoś/coś wywala ch , admina nie było lub nadal nie ma bo wyjechał na święta. Jeżeli ktoś wcześniej widział to na forum było info że jest wyłączone bo się zwaliło.

Tak samo download jest zwalony bo serwer przeciążony wczoraj strona wczytywała się ponad 3 min.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

a ktoś wie kiedy on.??? chodź i tak nie masz szans na normalne expienie teraz... za dużo noobków się kręci.

Opublikowano

@UP Bo reszta wyłączone ? Nie wiem czy wiecie , ale na serwerze nie grają sami polacy , są tam też i czesi ^^ dlatego jest 4k osób , a nie 2,5k ,a co do channeli to są ataki ddos które je wywalają z przeciążenia.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...