Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk]

Kociolovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER NIE MÓJ JA TYLKO REKLAMUJE !!

SERWER NIE STARTUJE OD NOWA JEST TO PO PROSTU ZWYKŁA REKLAMA

parametry.png

cpu.png

Aktualnie nie znany lecz jest 5ch

ram.png

net.png

linki.png

web.png

http://www.pandoramt2.pl/

reg.png

http://pandoramt2.pl/rejestracja.php

klient.png

http://www.multiupload.com/CAKEZMO43K

rank.png

http://pandoramt2.pl/ranking.php

is.png

http://pandoramt2.pl/shop.php

ip.png

nie znam

status.png

Online 24/7

pl.png

w Od Autora dodam autopatchera

skan.png

up

info.png

npc.png

81163865.png24844627.png73045835.png31264404.png

start.png

ulepszacze.png

Tylko na nowy ekwipunek/epicki

exp.png

100% , 100poziom w 1 dzień

drop.png

100% .

yang.png

100% , dropią sztabki 2/5/10 kk

video.png

Brak

Zamknieta.png

kontakt.png

http://pandoramt2.pl/ticket/

team.png

[GA]Admin

autor.png

Smoczy Ekwipunek

Max poziom --- 250

Max stat --- 125

Nowa Mapa od 110 poziomu

28 nowych broni aż do 250 lvl'u

Nowa mapa (Pustynia Wygnańców) - Wstęp od 150lvl (dostęp poprzez Pierścień teleportacji):

pustyniaz.png

* Nowe moby/nowy Boss(elit. Olbrzymi Żółw)/nowe Metiny

Elit. Olbrzymi żółw:

zolw.png

* Nowe zbroje (Togi - Dostępne w sklepiku dla każdego, oraz Szmaragdowe Stale, które trzeba wydropić)

(Szmaragdowa stal jest zbroją pośrednią, jest słabsza od hwanga, lecz lepsza on normalnej stali).

Szmaragdowa dla wojownika:

szmaragd.png

Toga dla szamanki:

togi.png

* Nowe Itemy (4 nowe tarcze, 4 nowe hełmy, 4 nowe rodzaje butów, 1 nowy naszyjnik, 1 nowe kolczyki, 1 nowa bransoleta)

itemyd.png

* Dodano Tęczowy Kamień (umożliwia wbicie skila z M1 od razu na P - kamyk kosztuje 50kk)

teczowy.png

* Dodano Cukier dla Konia (umożliwiający nadanie imienia swojemu konikowi/wierzchowcu).

cukier.png

* Dodano Sztabke złota o wartości 500kk (do kupienia u Dozorcy)

sztabka.png

* Dodano Konie oraz wszystkie wierzchowce wraz z pieczęciami.

Do wyboru mamy: Kucyka, Bojowca, Militara, Lwa, Dzika, Tygrysa, Wilka.

Do każdego konia/wierzchowca będzie przydzielona oddzielna pieczęć:

Pieczęcie:

pieczecie.png

Z każdego konia/wierzchowca można atakować! (nawet z kucyka).

konwierz.png

Konie/wierzchowce są z podziałem na gracza bez gildii (białe), gracza w gildii (normalne), założyciela gildii (czarne).

* Dodano nowe fryzury:

fryzy.png

* Dodano Komnate Smoka (v3)

Wstęp do komnaty jest na koncu atlantydy V2 (u Ducha Sury).

Aby wejść do komnaty należy zdobyć 3 Kręte Klucze (dropią z mobów w V2) i porozmawiać z Duchem Sury.

beran.png

Oczywiście ze Smoka dropią różne itemy/ulepszacze oraz szkatułka.

* Dodano MiniMape do Atlantydy V2.

minimapa.png

* Wypełniono puste komnaty w atlantydzie V2 mobami.

* Dodano Arene PVP (wstęp na Arene jest u NPC w M2 - Drugim Mieście).

arenab.png

* Dodano Zwoje Redystrybucji (pozwalające cofnąć WIT/INT/SIŁ/ZRĘ do 1 pkt).

zwoje.png

* Dodano nowego NPC w każdym M1/M2 (u którego można zakupić nowe itemy).

handlarz.png

* Dodano ItemShop w grze (wystarczy kliknąć monetę w lewym dolnym rogu).

40826473.png

* Questy

Praktycznie wszystkie questy na serwerze zostały zweryfikowany i poprawione, zostało dodanych kilka nowych questów, a kilka zostało usuniętych.

* Pozostałe

-Zlikwidowano limit czasowy (1 dzień) na dojście do nowej gildii (po odejściu od starej).

-Dodany został quest dla graczy ze zbugowanymi yangami, od dziś wystarczy zrobić reloga i Yangi odbugują sie same.

-Dodano możliwość rozwodu jednostronnego.

-Zablokowana możliwość używania koni/wierzchowcy na mapach gildijnych oraz OX.

-Dodano możliwość łączenia małży/broszur szermierki

Aby cieszyć się nowościami należy zaktualizować klienta (korzystając z patchera).

Temat będzie otwarty przez 7dni, wszelkie błędy, opinie i sugestie proszę zgłaszać w tym temacie.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co reklama serwera? Wystarczyło w jakimś temacie podać link do opisu nowości, jakie zostały ostatnio wprowadzone. Nic więcej nie napisałeś.

Aby cieszyć się nowościami należy zaktualizować klienta (korzystając z patchera).

Temat będzie otwarty przez 7dni, wszelkie błędy, opinie i sugestie proszę zgłaszać w tym temacie.

Kopiuj, wklej...

Opublikowano

Ale głupi bo na modzie już nie można grać, nie widac konia, npc itemów itd.

Nawet packi z metin2mod.tk nie pomagają

Na pandorze średnia wieku to 13,7 lat jest to udowodnione przez Polskich naukowców zajmujących się badaniem dojrzewania "psychicznych" dzieci z blokowisk.

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

Przepraszam Was ale to nie jest temat do kłótni chcecie sie pokócić to idźcie na PW, gg, skype

@TOPIC

Serwer fajny dużo nowości ale ta pandora to już nie to samo co kiedyś ...

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Coś mnie ciągnie do tego serwera, nie wiem czemu... ale odstrasza ogromna ilość ludzi = mnóstwo dzieci cieszących się jak cię zabiją ;<

nie ma mnie tu

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pandora jest serwerem tej samej osoby co Elitemt2, wcześniejsza Pandora była lepsza a już piszę dlaczego.

Przed zmianami nie był to wcale prosty serwer, o ekwipunek trzeba było naprawdę się postarać, zbroje hwang można było selać ( nie wiem jak jest teraz) oprócz epickiego. Za dużo nowych itemów też bardzo zraża ludzi, mnie zaciekawił ponownie serwer i zapewne bym na nim grała ale niestety rzeczywiście jest dużo dzieci co grają na hackach, modzie itp. Osoby normalne niemogą tam normalnie grać. Co do mapy na 110 jest to w sumie identyczna mapa jak an elitemt2 tylko zmieniona nazwa i nazwy mobów, więc w sumie kopiowane z 1 serwera do drugiego. Administracja serwera nic sobie z tego nie robi i niestety ostatnio także gmowie nadużywają swoje stanowisko i zarówno administracja.

Ogólnie serwer jest super !! tylko te dzieci neo , zachowanie gmów i adminów, za duz troche jednak tych epików,ale to tylko moje zdanie więc liczyć się znim nie musicie

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Zdecydowanie za dużo ludzi, jeszcze jak by byli normalni to by się jakoś dało grac ale z dziećmi nie da rady.

Trzeba w nocy stawać jeśli chcesz expić normalnie, lub się czegoś dorobić ... to jest śmieszne.

Rano to się wstaje, na pl gdy, chce się ubić jakieś bossy ... sam tak robiłem i to się opłaci ale tylko dla tych którym, zależy.

A każdy gra na privie tylko dlatego, że nie lubi pl gdyż, jest on za trudny... i już lepiej na pl zagrać niż na "pandora" .

Może głupio myślę jak to ja... ale takie moje zdanie.

By DENCE.

Opublikowano

Pandora jest serwerem tej samej osoby co Elitemt2, wcześniejsza Pandora była lepsza a już piszę dlaczego.

Przed zmianami nie był to wcale prosty serwer, o ekwipunek trzeba było naprawdę się postarać, zbroje hwang można było selać ( nie wiem jak jest teraz) oprócz epickiego. Za dużo nowych itemów też bardzo zraża ludzi, mnie zaciekawił ponownie serwer i zapewne bym na nim grała ale niestety rzeczywiście jest dużo dzieci co grają na hackach, modzie itp. Osoby normalne niemogą tam normalnie grać. Co do mapy na 110 jest to w sumie identyczna mapa jak an elitemt2 tylko zmieniona nazwa i nazwy mobów, więc w sumie kopiowane z 1 serwera do drugiego. Administracja serwera nic sobie z tego nie robi i niestety ostatnio także gmowie nadużywają swoje stanowisko i zarówno administracja.

Ogólnie serwer jest super !! tylko te dzieci neo , zachowanie gmów i adminów, za duz troche jednak tych epików,ale to tylko moje zdanie więc liczyć się znim nie musicie

Mało podałeś serwerów, żeby teraz Cię uświadomić to osoba, która ma serwer PandoraMT2 to również posiada serwery:

EliteMT2, DragonMT2, DiamondMT2, i coś jeszcze tylko nie pamiętam co..

50596142255057180250.png

Opublikowano

@up co wy pierdo***** PandoraMT2 EliteMT2 itp to w ogóle innego kogoś serwery

Nie kłóć się jak gówno wiesz.. Na prawdę wystarczy trochę w tym siedzieć a wszystko się dowiesz. =)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Pandora byłaby dobra gdyby na ilość graczy 3000+ dodali kolejne channele, np. do CH10-CH11 + Zmniejszyli te cholerne bonusy 6/7. 15/15 na klasy to przede wszystkim, reszta też jest za wysoka. Jest bardzo, ale to bardzo słaba równowaga na serwerze, jeżeli chodzi o walki....

Opublikowano

Nie kłóć się jak gówno wiesz.. Na prawdę wystarczy trochę w tym siedzieć a wszystko się dowiesz. =)

Na pierwszy rzut oka widać, że dragonMt2/eliteMt2 i te inne serwery pochodzą od jednego i tego samego właściciela.

Już nawet ten sam IS je zdradza.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...