Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk]

Kociolovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja swoją postać sprzedałem na allegro rok temu,,,num to było granie jak jeszcze nie było epickich chujowizn,a 127 był max...potem nawymyślali gówien i serwy zaczeły sie jebać jak szmata z Katowic za 40 złotych,,,,dzisiaj Pandora Elite jaki 99,9% all serwów to przedłużenie idiotyzmu ich właścicieli,i tylko i wyłącznie wyzyskiwanie kasy przez IS.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Grałem do mometu jak zostalem okradziony z calego eq / 4 kompletow pelnego eq do pojedynczego pvp i 1 wojennego. Ukradla to szamanka o niku Kropelka16 jesli mozecie tepcie. Dzieki z gory

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Nie polecam tego serwka ponieważ wbiłem sobie 110LVL i kur*** Ktoś mi zaje*** całe eq smoka ks stalka no normalnie wszystko więc nie polecam

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaczynać gre na tym serwerze po prostu się nie opłaca... za długo już stoi. Ja na tym serwie grałem do momentu wprowadzenia Doliny Śmierci... męczyłem się do 119 w grocie a tu następnego dnia wprowadzili mape i ludzie w jeden dzień wbili 145. Następną wadą są bony oraz maksymalna ilość nobów na metr kwadratowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"15/15 na klasy to przede wszystkim, reszta też jest za wysoka. Jest bardzo, ale to bardzo słaba równowaga na serwerze, jeżeli chodzi o walki...."

Tak , oglądałem na yt jak gościu na 57 lvl w mnisiej i fms rozwalał gości 100lvl w hw . 2x 78 tez nie dali rady . wiec server długo stoi , bony kijowe , DNO

[

2fd58d641355c109312c22dcc2c0fdc5.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już napisał bo nie czytam komentarzy ale exp yang i drop 100% jest na Pl'u i innych globalach od GF..

kuzyk2.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ładnie , ale wada tego serwera to , że doświadczenie leci za szybko mało Channel'i .

to tylko moja opinia , ale widzę ,że serwer się zmienia ^^

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Opublikowano

Na pandorze średnia wieku to 13,7 lat jest to udowodnione przez Polskich naukowców zajmujących się badaniem dojrzewania "psychicznych" dzieci z blokowisk.

HaHa.. ;D Coś w tym chyba jest ;P

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Za stary i za dużo neo .. nie polecam, chyba że się dostało konto od kolegi z full eq pvp to chociaż się neosów pozabija ;d

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Server oczywiście co prawda dawno powstał, ale jest w świetniej formie.

Widać, że ciągle przychodzi wielu ludu, a nie nudzi im się.

Coś w tym wartościowego jest.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eh... serw dno - nie polecam. Dziś założyłem new chara. Godzinę czekałem na pieprzonego spota w m2 na polance. Jak zabiłem tego typa to za 4 min przyleciał z 116 lvl i mnie zabijał. Gorsze było to, że ten debil miał 56 lvl i expił tam ^ ^. Po tym wbiłem 135 ninja i gadał, że mam cheaty, że napisze ticketa itd. Za dużo neo... Powinien być s2. I jeszcze ten 6-7 15/15 TRAGEDIA!!

graphic.png

Opublikowano

Zrobcie S2 serwa ;] napewno wbije wiele osob i jeszcze bez 15/15 w 6/7 to bedzie masa, bo wielu szuka teraz dobrego serwera a te co startuja to lipne sa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...