Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Jupi

swistinioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-discussions-questions/291262-schlechte-nachricht-longjuyt2.html

zrob to w paincie kozaku -.-

Avate_eune_117_4_logo.png

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIe powiedzialem ze wierze. Ale po co czekac jak idiota na cos czego moze nie byc? Akurat Epvps stronce ufam wiec wiesz..

Opublikowano
NIe powiedzialem ze wierze. Ale po co czekac jak idiota na cos czego moze nie byc? Akurat Epvps stronce ufam wiec wiesz..

co z tego ze ufasz jeżeli wyjdzie prawda na "jaw" ze nie działa to co myślisz ze koks ? bo siedzisz 24/h ? na pvp coś tam ? a jeżeli będzie działać to nie radził bym pisać post's na temat YT2 -.- (sory za spam)

@Edit było tak samo z NewLongju i ? ze niby sprzedali za jakieś marne euro a jakoś działa do dzisiaj raz na 2 miesiące zamkną bo prace konserwacyjne i ?

@Edit 2 up na dwór w piłkę pograć? u mnie już za ciemno -.- a w dzień byłem na rowerku z kumplami ^^

:P !! MPCF !! :P
Opublikowano

A czemu ty na mnie najezdzasz? Wyrazilem swoja opinie na temat lyt2 i forum epvp, a Ty mi mowisz ze siedze niby gdzies 24h i w ogole. Zastanow sie lepiej o czym mowisz.. Ludzie na mnie sie burza, ze jestem idiota, bo wierze w screeny z msn i ze to paint, ale jak wielka jest wasza nadzieja i do cholery ile wy musicie jeszcze czekac z utesknieniem na serwer, aby zrozumiec, ze mozliwe juz nic z niego nie bedzie. Ja po prostu juz go nie oczekuje . Jak bedzi,e to bedzie. Jak nie, to nie. I nie zycze sobie, abys mnie publicznie bluzgal na forum za to,ze wyrazam swoje zdanie (zyjemy w demokratycznym kraju i mam do tego prawo).

btw radził bym-> radziłbym..

Opublikowano
ILE RAZY MAM MÓWIĆ KONIEC ZE SPAMEM

TEMAT ZAMKNIETY

HAHAHAHAA no to żeś koleś tyle postów zostawił... szczególnie że wliczając tego napisałeś tylko 1 post :>

Co do tematu serwer sprzedany ale ruszy z hosta niemieckiego czyli koniec z obrazkami przy rejestracji :> Ale nie wiem dokładnie kiedy ;p

obrazeksnuffmt2.jpg

Zapraszam na SnuffMT2 !! Nowy prywatny serwer MT2 !!

Opublikowano
A czemu ty na mnie najezdzasz? Wyrazilem swoja opinie na temat lyt2 i forum epvp, a Ty mi mowisz ze siedze niby gdzies 24h i w ogole. Zastanow sie lepiej o czym mowisz.. Ludzie na mnie sie burza, ze jestem idiota, bo wierze w screeny z msn i ze to paint, ale jak wielka jest wasza nadzieja i do cholery ile wy musicie jeszcze czekac z utesknieniem na serwer, aby zrozumiec, ze mozliwe juz nic z niego nie bedzie. Ja po prostu juz go nie oczekuje . Jak bedzi,e to bedzie. Jak nie, to nie. I nie zycze sobie, abys mnie publicznie bluzgal na forum za to,ze wyrazam swoje zdanie (zyjemy w demokratycznym kraju i mam do tego prawo).

btw radził bym-> radziłbym..

to fajnie będa mniejsze lagi jeżeli CIEBIE tam nie będzie -.- nawet jesli nie będzie zostaje jeszcze yt2sf NL metin2 Us italian ich jest tyle tyle ile masz lat no prawie chyba ze masz gdzieś pół wieku na karku

na stronie longjuyt2 -.- przetłumacz sobie jak nie umiesz

TO CIEKAWE DLACZEGO CIĄGLE TAK PISZE !!!!?????

serwer został w wyniku przestępczej elementów w naszych bieżących ataków, nielegalnego dostępu elementy za pomocą szczotki USTERKA nielegalnych towarów, mamy ten błąd zaplombowane.

W celu zapewnienia stabilnej platformy do bezpiecznego, 4 dużych dzielnic zostaną ponownie test-re-test jest następująca:

Poprawa na oryginalnym podstawie doświadczeń 20 razy, 10 razy stawka przemocy, perła wolne, tylko konwersji nieruchomości do sprzedaży przedmioty, dodatkowe przedmioty, ostateczną konwersję, ostateczny dodatkowe, a koszt utrzymania serwera kamienia +5

Musimy wykorzystać tę okazję, aby naprawić wszystkie mapie BUG, zapewniamy, że wszyscy gracze

W celu lepszego i bardziej długoterminowe świadczenia usług dla wszystkich badawczego ponownie serwerze chcesz komunikować się ze sobą, otwarcie dnia 27 lipca otwarcie wieczorem Pekin czas 20:00

Biuro Obsługi Klienta otrzymaliśmy konkretnych porad i najnowsze aktualizacje witryny!

RMB wszystkich graczy mają pełne odszkodowanie za wszystkie warunki!

Aby oprzeć niektóre elementy poważne problemy, ponieważ nie chcemy myszki odchody z własnej???nadzieję! ! !

Nadzieję, że nie wierzę, że w innych miejscach na uwadze, usługi profesjonalne długoterminowej stabilności i otwiera 24-godzin służyć wiernie!

Opublikowano

pisze wszystko jasno na stronie, tylko trzeba być nieco ogarniętym... ktoś kiedyś wymyslił linię zmiany daty, ale na to nikt nie wpadł, bo oczywiście lepiej napisać 35 ku*wa stron spamu niż pomysleć odrobine...heh...

Opublikowano

Przez te 7 dni wbijesz większy lvl niz miałeś i będziesz miał lepsze eq

@offtopic Fajna skórka

POMOGŁEM DAJ *5

457_1247908986.png
Opublikowano

Ta ,jak longju nie ruszy to zaraz noby zlecą sie na inny serv i tamten też padnie. Tylko loteria : który teraz? może cycuch ma w którymś filmiku ukryte przesłanie do larw który priv niszczą.. a może cycuch postawi swój Longjupoke2 i n00by beda z nim w pokemony grały.

Opublikowano

DawidBIG KuR** koles masz kolo 700 odpowiedzi Wez poczytaj troche a nie wchodzisz na temat i odrazu dziala komus?... przeczytaj chociaz Post wyżej

Opublikowano

omfg -.- jak server bedzie działać to będzie ! jak nie to nie kurw.. poczekajcie sobie 5 dni i zobaczycie... A teraz idzcie na dwór albo nie wiem bo wy ten teman sliedzićie 24/7 i patrzycie czy ktoś napisał "server on !" ... Pozdro

Masz pr0blem ?
Opublikowano

700 postow niezle niezle =]

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Opublikowano

Jaki spam.. xDD ...moze za 5 dni bedzie ON... a jak nie to h*j i w dup*...

Ostrzeżenie: (40%) - Przepraszam was...

Gadu-Gadu : 5934095

PoZdrO :}

Opublikowano

Bład, zliczając czas który przegrałem w metinie, i poświęcił go na granie 1 postacią na US lub PL to miałbym z 90 lvl (nie wiem czy gramatycznie ale nieogarniam dzisiaj :/)

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

post-72506-1248773440_thumb.jpg

i??? ten co wyżej "studencik" jakis neo kid uwierzył by w TO (ps. niewiem czy zadziała 1 raz naje screen) xD

@edit to było do kolesia nick : Bubu91 -.- i co koks teraz z ciebie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...