Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Jupi

swistinioo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
matrix po.1 report. po 2. zachowujesz sie tak jak cebula wiec tez przez takich jak ty.

po 1 report mnie chuj obchodzi po 2 co ja niby zrobilen noobq ze przezemnie serw jest chwilowo off ? japierdole co za ludzie!!!

Opublikowano

MałySmród ale mi PL nie działa nie wiemczemu bo sie pathuje dziwnie potem jak chce sie zalogować to dupa coś sie pieprzy jest proces logowania trwa i jak ma mi sie postaćpokazać to mi sie metek wyłącza

Opublikowano

Czyli mówicie że sobie nie pogramy... Uważam że z tego powodu można narobić troche spamu:P

158 Użytkowników czyta ten temat (0 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)

158 Zarejestrowanych: wuxer, nously, michu504, papaj, ReyMysterio, dawiiiiiid879, battlelord, KyubiPower, MiloXXX, sexy123xxx, miko544, vicctorae, QBA_96, Ahito, boniek25, tihari1, kolo1212, karwas, TomaszPL, Matty, xlucashx, haxiu, proper95, MalySmrod, Musta666, majdix, Fifolski, Adam4445, kazik12, koszula, placek, NoEffect, Alu1234, Noobed, zallolpl, zysiek12, fribi, obserwatorek, mderrr, kasza22, Forever122, maxsixc, mikkuzo, Jasio33, Wiechu11, rafajd, Tarent, qyyt2, Vroy, cael, Ciptok, lowzje2009, cysio12, BaUzA, Angars, emillo166, //////, pakko333,wuxer, nously, michu504, papaj, ReyMysterio, dawiiiiiid879, battlelord, KyubiPower, MiloXXX, sexy123xxx, miko544, vicctorae, QBA_96, Ahito, boniek25, tihari1, kolo1212, karwas, TomaszPL, Matty, xlucashx, haxiu, proper95, MalySmrod, Musta666, majdix, Fifolski, Adam4445, kazik12, koszula, placek, NoEffect, Alu1234, Noobed, zallolpl, zysiek12, fribi, obserwatorek, mderrr, kasza22, Forever122, maxsixc, mikkuzo, Jasio33, Wiechu11, rafajd, Tarent, qyyt2, Vroy, cael, Ciptok, lowzje2009, cysio12, BaUzA, Angars, emillo166, //////, pakko333wuxer, nously, michu504, papaj, ReyMysterio, dawiiiiiid879, battlelord, KyubiPower, MiloXXX, sexy123xxx, miko544, vicctorae, QBA_96, Ahito, boniek25, tihari1, kolo1212, karwas, TomaszPL, Matty, xlucashx, haxiu, proper95, MalySmrod, Musta666, majdix, Fifolski, Adam4445, kazik12, koszula, placek, NoEffect, Alu1234, Noobed, zallolpl, zysiek12, fribi, obserwatorek, mderrr, kasza22, Forever122, maxsixc, mikkuzo, Jasio33, Wiechu11, rafajd, Tarent, qyyt2, Vroy, cael, Ciptok, lowzje2009, cysio12, BaUzA, Angars, emillo166, //////, pakko333

Opublikowano

nie wiadomo czy nie pogramy xD kiedyś miałem też problem z longjuyt2 rzuciłem na miesiąc w cholere a teraz znowu zagrałem xD

też spam ale co mi tam xD

Opublikowano

do mnie? mówisz

a co wogóle znaczy jak próbuje wejść na longjuyt2.com

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Opublikowano

Wejdźcie sobie na chańskiego clienta gry i zobaczcie sobie ze tam nie ma czegoś takiego ze konto zostało usunięte więc raczej nie osunęli kont ani postaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Masz rację , ale wiesz, że dla ciebie też , bo twoja odpowiedź jest spamem tak jak reszta w tym jebanym temacie

pojebany jestes wiesz co to jest spam?????????? juz spamem nazywacie cos co nie jest spamem zal mi was ktos napisze "czemu wy spamicie" to ty w odpowiedzi piszesz ze ten post to spam a co w tym jest spamu??????? wikipedia sie kłania jeżeli nie wiesz co to spam to się nie odzywaj

Sprzedam konto wojownik body top 1 (105lvl) na Balantii, + buff 85lvl :)

GG:3827538

Opublikowano

lalallalalallalalalallalalalalallalalallalalalallalalalalallalalallalalalallalal

lalallalalallalalalallalalalalallalalallalalalallalalalalallalalallalalalallalal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...