Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Jupi

swistinioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fuck !!! Ale ile można czekac. Zaczeli robic to w piatek!! Sobote i niedziele przebolalem ale poniedzialek???? Mogli przynajmiej ostrzec to bym laptopa nie zepsul :PPPP to tylko joke xD

A ty kurwa myslisz ze to jest tak latwo wszystko naprawic po ataku hackerow?? ty bys nawet serwera tibii nie umial tak szybko naprawic....

@edit moze sobie zrobili wolne w niedziele oni tez sa ludzmi i potrzebuja odpoczynku... a nie moga robic tego 24/7;]

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wuxer- jesteś głupi czy udajesz głupiego wypier.. z tego forum jak i połowa co pisz nie na temat. Jak bedzie działa to bedzie działa a nie co 1min piszecie czy działa . Już dzieci nie grają 2min w metina i płaczą .

Opublikowano

Siemka. nie wiecie moze czy dziala 2009longju bo szukam na forum i nigdzie nie moge tego znalesc. z gory dzieki

tutaj jest najwiecej osob wiec pytam tutaj bo oczekuje szybkiej odpowiedzi, prosze o nie usuwanie tego postu.

Opublikowano

Zaraz 600 postow GRATULACJE xD

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Opublikowano

ej..mam propozycje...dajcie sobie spokuj z tym forum i z metkiem na pare dni..

Idzcie sobie pokopac pilke albo do dziewczyny.. a nie siedzicie 24h przed monitorem i czekace az wejdzie..

zalosne troche..

Ostrzeżenie: (40%) - Przepraszam was...

Gadu-Gadu : 5934095

PoZdrO :}

Opublikowano
ej..mam propozycje...dajcie sobie spokuj z tym forum i z metkiem na pare dni..

Idzcie sobie pokopac pilke albo do dziewczyny.. a nie siedzicie 24h przed moninorem i czekace az wejdz..

zalosne troche...

No tomasz masz racje ale ja akurat nie mam dziewczyny ;( ale za to gram w klubie GKS Katowice no i codziennie chodze na treningi wiec nie siedze na kompie 24/7 a wiezcie mi troche ruchu sie wam przyda bo za nie dlugo polska zmieni sie w USA bo tam ponad polowa dzieci ma nadwage ;]

Opublikowano
Ktoś wie kiedy odpala metka? Gm śpi chyba po 1:00 jest u nich;p;p Dopiero wskoczyłem na metka i nie wiem co i jak;p miało byc o 14 potem o 18 i nie ma nic;p

next noob next spam

Ostrzeżenie: (40%) - Przepraszam was...

Gadu-Gadu : 5934095

PoZdrO :}

Opublikowano

Bana za wulgaryzmy bym ci walną jak bym tylko mógł< wąty ze kos pyta co jakiś czas lepsze to niż dno społeczeństwa jakie reprezentujesz swoją wymową żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

mam info:P robilem przed chwila pale chinskiemu gmowi i powiedzial ze serwer w pizdu sprzedal na allegroszu za 666zl i wali was od tylca;P

Opublikowano

Adiii wszyscy tu spamują i nic na to nie poradzisz ale tak dla twojej wiadomości wykaż się dojrzałością i przestań się tak zachowywać. Nikogo nie masz prawa obrażać. Nie możesz obrażać nawet ogółem. Niby nikt Ci nic nie zrobi ale to świadczy o twojej jak i o naszej kulturze osobistej. Pokazaliśmy jego brak spamowaniem ale uważam że wzajemne obrażanie się nie zapobiegnie spamowi.

Opublikowano

powiedz gdzie mam mu to napisać bo nie wiem.to napisze mu....raczej na czole albo na dupie sie go zapytam...ok podaj link gdzie sie z nim gadam to pogadam z nim jak facet z facetem

Opublikowano

wiec tak niewiem jak to Wam wytłumaczyc ale pewnie GM sie tkzw. pojeb*** xD po jesli teraz u nas jest 20 to unich 2 w nocy czyli jak u nas bedzie 4:00 t0 mozliwe ze odblokuja yt2 bo widzialem na forum GTA site niewiem jakim cudem ^^ ale pisal ze spowodu bug'ów na mapce itp. wiec na moim miejscu "NEO KIDOM: mowie dobranoc no chyba ze niewiem co wam jest ^^ starszych w domu niema sam bym siedzial ale niewytrzymam ;\ mam dosc pisania na youtube i na MPC postow i komentarzy takich jak "kiedy bedzie dzialal YT i udzielanie pomocy "NEO kidom" sory za spam jesli to ma znaczenie to i tak ten teman ma juz podan 30 stron wiec ? xD

@edit zapomnialem ze jesli u nas bedzie 4:00 w nocy to u nich 10 11 12 13 14 niechce mi sie liczyc bo juz palce odpadaja ;\ i głowa tez xD i nogi bo z kumplami na rowerek był wypad a wy tylko slinka cieknie kiedy odblokuja ten cholerny YT2 ? fuc* xD

:P !! MPCF !! :P
Opublikowano

No jak jutro nie otworzą to ja coś czuje że to będzie jeden wielki skandal międzynarodowy. Gadałem z agentem 007 i mówił że już od paru dni śledzą Szefa chińskiej organizacji pod nazwą yt2. Z tego co mi mówił podobno przebywa na Hawajach i ma się całkiem nieźle. Prawdopodobnie po zrobieniu programistów z chin w jaja zabrał całą kasę z przelewu i dał nogę na hawaje. Obama wysłał już swoich agentów w celu znalezienia i przesłuchania Pana longju. Największe szanse jednak pokładam w was moi drodzy NIUŻBS ( skrót od Niedorozwinięte i utrudniające życie boty spamujące ). Niech moc będzie z wami. Do dzieła kurwa zalllek na 11 kurwa idz, a ty matrix w huja se lecisz zapierdalaj do piwnicy po amunicje KURWA z życiem ludzie no GO GO GO Neo Kidy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...