Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

palenie papierosów

3xclusivesexy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja pale Black Devile o smaku czekoladowym :D .

Ale cześciej pale LM niebieskie .

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam te niektóre wypowiedzi to aż ręce opadają, jeden pisze że został do tego zmuszony o.O no ale tak to jest jak ktoś nie posiada własnej woli i robi co koledzy każą... kolejny pisze że tylko pali się czerwone bo reszta to dla kobiet...

Zaczynałem podobnie ale w czasach podstawówki bo jeszcze nie było czegoś takiego jak gimnazjum, palę już przeszło 12 lat, nikt mnie do tego nie zmuszał sam zapaliłem pierwszego papierocha. Z perspektywy tych wszystkich lat wiadomo że człowiek trochę żałuje tych przepalonych pieniędzy ale cóż... takie życie, ja mogę sobie pozwolić na stwierdzenie że tracę pieniądze na nałóg ale jak tak czytam wypowiedzi innych ludzi to raczej Wy tracicie pieniądze Waszych rodziców a nie swoje bo ponad 90% wypowiedzi w tym wątku są wypowiedziami jeszcze dzieciaków którzy nie posmakowali jeszcze życia tylko trzymają się jeszcze spódnicy matki.

Jak ktoś nie musi niech nie pali, bo naprawdę nie warto sobie truć życia, mi jest ciężko rzucić ale staram się, w ostatnim okresie staram się mniej palić a w przyszłości rzucić definitywnie, paliłem przez 7 lat paczkę dziennie, teraz spalę maksymalnie pół, mały postęp jest ale do rzucenia jeszcze długa droga :)

BTW, widzę że dużo osób pali tutaj LM niebieskie, pewnie mało kto z Was wie że te papierosy to kiedyś kosztowały 4,15zł i dlatego stały się takie popularne i dużo osób je pali, sam pale tylko te fajki i pamiętam te czasy jak przed szkołą szło się do sklepu i zrzutka w dwie osoby po 2,10zł, to były piękne czasy tanich papierosów :D

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...