Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

palenie papierosów

3xclusivesexy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie ludzie palący, to po prostu ludzie z problemami. Chodzi mi tu o radzenie sobie ze stresem, oczywiście są "bohaterowie" gimnazjum czy szkół średnich, lecz wśród ludzi troszkę starszych głównie to sposób aby zapobiec złości spowodowanej przez ogromne tępo życia. Szkoda, iż na to idzie mnóstwo pieniędzy, które można by przeznaczyć na choćby piękne wakacje, urlop. Dodatkowo palenie szkodzi naszym bliskim, nawet w większym stopniu niż palącemu, dlaczego ? Proste wyjaśnienie, palący "łyka" to wszystko przez filtr, natomiast osoba stojąca obok już nie ma tego szczęścia. Bierne palenie też szkodzi zdrowiu. (

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bierne_palenie_tytoniu

)

Ogólnie nie palę, jako osoba uprawiająca czynny sport nie potrzebuję się uciekać do palenia, gdy czuję się "nabuzowany" idę na dwór, czy też na trening, na którym się rozładuję.Pić ? Piję okazyjnie, wiadomo urodziny, imieniny, czasem z przyjaciółmi. Nie jestem jakoś bardzo związany z alkoholem, jednak w pewnych sytuacjach ciężko jest odmówić. Co robię w tym temacie (forum), ciekawi mnie postrzeganie tego wszystkiego przez innych, wszyscy są pewni swego pisząc zza klawiatury. Ciekawe czy jakby przyszło co do czego to także byliby takimi własnie bohaterami.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hihi ;] nie szkoda Ci zdrowia ? lub wypić po piwku ? będzie zdrowiej ;d jeśli nie to zielsko ;) wolę to niż to gówno papierosy.

Szczerze ? jednego papierosa zapaliłem i stwierdziłem że wdycham normalny dymek z innym posmakiem i wydaje na to kupę kasy ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie pale , nigdy nie kupiłem paczki Fajek. Oczywiście zapaliłem około 5-6 razy , nic specjalnego. Raz był zakład , raz na % się było , czasem dla czystego szpanu..

Nie polecam palenia , nie popieram.

Mam 15 lat..

OndteAw.png

Opublikowano

Paliłem niecałe pół roku, rzuciłem to gówno. Czuje się i zdrowiej i lepiej.

A co do towarzyskości to szczerze śmieje się, jak moi kumple wychodzą na dymka przy minusowej temperaturze,

gdy ja mogę spokojnie grzać dupsko z dziewczynami w budynku szkoły. Wybierzcie sami: nałóg, kumple od dymka,

narażenie na Ciągłe: "masz szluga? No daj jednego nie bądż żyła!" lub "pojaraj stary", brak hajsu, brak zdrowia.

Czy może komfort psychiczny i fizyczny, że nie musicie zapalić. Zdrowie. Średnio 11 zł codziennie do przodu przed palaczami.

I zajebistą satysfakcje, że oni muszą, a ja nie muszę nic.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

w takim wieku nie warto sie za takie cos brac, browarka czasem mozna wypic, ale nie jarac bo to egzekucja

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

połowa z was szluga w ręce nie miała, a tacy palacze niby...

Abyś się nie zdziwiła, teraz każde dziecko z fajką po blokach lata -.-

I tak kiedyś umrzecie to nie hejtujcie, chcą to palą ich wybór.

Nie palę i nie mam zamiaru, najbardziej szkoda mi kasy :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

W wieku 6 lat, sąsiadka dała mi spróbować, to się zakrztusiłem, i koniec.

Od tamtej pory, jak widzę grupkę ludzi z fajami, to.. rzygać mi się chce, i myślę sobie coś co nie chcielibyście wiedzieć xD.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Ja pale od 11 roku zycia, kondycja sie skonczyla totalnie ;D, ale jakos lubie tak sobie zapalic ;)

odalup78ab6.png

Opublikowano

Ja pale od 11 roku zycia, kondycja sie skonczyla totalnie ;D, ale jakos lubie tak sobie zapalic ;)

I zapewne wyglądasz jak ventos :O

Taki żarcik -,-

Ruskie za 4,50

Najtańsze o jakich słyszałem to srfdew [czyt. Festy]

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Cześć mam 15 lat i pale papierosy już prawie 2 lata i nie moge żucić najczęściej pale L&M niebieskie.a wy palicie?jakie?

No pewno palenie dla szpanu, a jakże inaczej. Powiem tak - Wypierdalać z tym dziadostwem. Nie dość, że tracisz kasę to jeszcze zdrowie psujesz i kondyche rozpier*alasz w drobny mak.

Pozdro dla tych co dali się wciągnąć w ten nałóg.

Opublikowano

Nie palę, nie zamierzam. Mam koleżankę co pali sporo czasu. Teraz twarz ma bardzo postarzałą. Niestety, ale takie rzeczy wyprawiają tylko papierosy.

Wiedz o tym, że jeżeli palisz papierosy to szatan się Tobą interesuje! xD

kochamplastik.png
Opublikowano

Co
do skończenia z nałogiem polecam

"palenie"
e-papierosa
taniej to wychodzi

oraz nie szkodzi na zdrowiu.

mozesz napisac cos wiecej o tym :D bo chce rzucic ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Noo po to Twojej wypowiedzi wnioskuje ze jestes nolifem bez kolegow.

Jaki normalny chlopak teraz nie popija hmm? Alkohol to rzecz obowiazkowa :D

@TOP

Pale codziennie. Kupuje w sklepie na sztuki Paramonty czerwone xD

Jak sie wybieram na jakas impreze to Viceroye czerwone. Przez wakacje lecialem na Marlboro Gold.

Pale od 3-4 lat.

Ogolnie fajki sa cool.

@DOWN

Widzac Twoj avek i sygne mysle ze jestes jakims pedofilem. Nie obchodzi mnie co piszesz do mnie.

A tamten nawet nie zaczal bo sie boi probowac nowych rzeczy.

Po ch**u! Znam osoby które palą i wali od nich jak od żuli z pod sklepu... Szkoda kasy na ten syf..

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Palenie jest bez sensu.Ja mam 16 lat,nie palę i nie mam zamiaru nawet zaczynać.Bo po co to?Szkoda kasy na to gówno a i do tego życie to skraca.A tak jak była tu wypowiedź "jaki normalny chłopak nie pije?" ,to ci odpowiem że są tacy....Alkohol i pety nie są wcale potrzebne.Ja nie palę i nie piję i dobrze mi z tym,zawsze odmawiam.Nie widzę potrzeby brania tego świństwa .....

Lepiej nie zaczynać palić,skracasz sobie życie,wydajesz kupę kasy na to.....to bez sensu.Rzucić to jak najszybciej i nie wracać do jarania

Opublikowano

Ja pale od 1gim ale wtedy to malo ''dla szpanu'', teraz jaram jak smok w technikum, a pale Vicki/Routy/LD Marlborasow nie lubie :P no i Cudzesy czasem xD

]

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Najlepiej się rzuca z braku funduszy ^^

Ale to musisz szybko wydawać na coś innego :P

U mnie pomogło ;o

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Nie pale fajek.Czasami przypale zielone ale to raz na msc.

Fajki są nie zdatne dlatego iż:

-Kondycja leży

-Smród straszny

-Nie dobre są i niech mi nikt nie wkręca bo to syf jest

-Powoduje choroby

-Przypał w domu

A plusy?Niech ktoś mi poda bo ja nie moge znależć

Opublikowano

Jak dla mnie większość osób pali w młodym wieku dla szpanu.

Bez sensu jest tracenie mnóstwo kasy na papierosy.

Choroby, bardzo duże straty keszu.

Im wcześniej zaczniesz, tym większe straty.

Za 10 lat palenia papierosów możesz kupić sobie auto...

Opublikowano

Najlepiej się rzuca z braku funduszy ^^

Ale to musisz szybko wydawać na coś innego :P

U mnie pomogło ;o

Jeśli ktoś jest totalnym nałogowcem załatwi sobie kase ^.^

Jak dla mnie większość osób pali w młodym wieku dla szpanu.

Bez sensu jest tracenie mnóstwo kasy na papierosy.

Choroby, bardzo duże straty keszu.

Im wcześniej zaczniesz, tym większe straty.

Za 10 lat palenia papierosów możesz kupić sobie auto...

U mnie w gim palą dla szpanu tak mi sie zdaje ale mi i nie tylko mi sie wydaje ze to banda idiotow ^.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...