Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DuckRoad

Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie granie że ho ho -.- Najpierw miała być inspa 1-2h.... OK spoko

potem 2-3h, OK SPOKO... minęły 3h20min, no tak czuje że szykuje się kolejna

przerwa na DuckRoad -.- a dopiero co kupiłem silki ;/

P.S > Jakby jednak serwer był ON to w grze mam nick eLpolaKO_ i jestem w _HuntCrew :) Polecam gildie :D

Opublikowano

Witam czemu nie mogę pobrać clienta do DuckRoad z ich stronki ? Macie może jakąś stronę z której mogę śiągnąć clienta? Link do pobrania z ich str to "no found error 404" ;/

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No teraz długo sie trzyma . Narazie nie pada server ataków nie ma itd

Ale pytam czy Grają tam polacy i czy jest jakaś Gildia ; )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie grajcie na Ducku, nie opłaca się totalnie. Serwer laguje jak siemasz GMowie robią jakieś oklepane eventy co wieczór a i tak sami "ulubieńcy" wygrywają, i w ogóle ich serwer jest prześladowany. Częste ataki, ja już sam straciłem 3 razy wszystko co zrobiłem sety postacie wszystko do 0 a teraz 4 raz wyczyścili serwer to tylko sama postać z skillami i depo mi została i trochę golda. Ten serwer już dawno jest spisany na starty.

Zapraszam wszystkich na DemonRoad, ten serwer wydaje się być na prawdę w porządku.

Polecam

Opublikowano

alchemia z palcem w pupie zrobić +11 niewiele trudniej +13 ake czasem potrafi być irytująca. w 1 dzień wyfarmisz sobie chara i 110 wbijesz, dobry set ogarniesz w tydzień wyczesany w 2 tyg grania. i w zasadzie tyle roboty na serwie. troche pvp (joba nikt prawie tam nie robi) skoczysz ze 3 razy na uniq i za każdym razem wnerwisz się, że jakiś "przyjaciel GM'a" po raz xXxXx z rzędu ubił TG jednym strzałem albo inną Medusę... nic specjalnego na dłuższą metę, nie pograsz dłużej niż miesiąc. Expi się za szybko, nie ma przyjemności z bicia lvl'a. poza tym jak wspomniałem grają tam już tylko niedobitki.

Zdecydowanie bardziej polecam DemonRoad, sam zacząłem wczoraj grać. Zapraszam, Zafiriusz

• 4 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapraszam wszystkich chętnych do gildi "CornFlakes". Liderem jest Die4Fan. A co do servera b. fajny szybko mozna zdobyć dobry ekwipunek a potem bawić się na pvp/fw. Serdecznie zapraszam.

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

• 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

ja gram nick Paxon mozna pm bo mam jakas arab guild

btw server off?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...